Играоница

1. Meni je gotivno da se odradi neki kao separe, jebem liga, samo za sebe i ortake, da ubaciš one vreće što propadnu kad sedneš, stočić, plaznu i soni. Naravno ako lokal to dozvoljava ali to sve otom potom.

Овај локал који ја планирам има две просторије. Једна је дупло већа од друге, а спојене су пролазом..
    У већој просторији може да стане 14 компова отприлике, а у мањој око 8.. Што је идеално за то друштво о ком причаш :)

2. Meni je gotivno da se odradi neki kao separe, jebem liga, samo za sebe i ortake, da ubaciš one vreće što propadnu kad sedneš, stočić, plaznu i soni. Naravno ako lokal to dozvoljava ali to sve otom potom.

To je bas do jaja ideja, bravo..

3. I šta ga koštaju pešest originalnih igrica, ne mora za svaki kompjuter posebnu da uzima.

A jel lepo izgleda da kad udjes u igraonicu ono po stolu pepeo, po tastaturi pepeo i sve smrdi :)

Iz ovog razloga odavno već ne idem u igraonice.
    Na vratima obavezno da piše velikim slovima: CIGANIMA, METALCIMA I NEOKUPANIM KORISNICIMA ZABRANJEN ULAZ.

4. Матриксе, ево овде горе и теби одговор.. Ова просторија је проверена, јер је ту лик држао играоницу пре 10ак година и цео крај је ту долазио.. Само што је он убацио мало мање компова, не знам зашто.. У једну просторију је ставио 12, а у другу само 4.. А може много више..

И дан данас људи жале што је та играона затворена...

5. Знам ја да је јебено ако те увате са пиратским софтвером, али човеку не треба ништа осим њоркрафта и каунтера. Јебеш те игре које се играју синглплејер.

6. I šta ga koštaju pešest originalnih igrica, ne mora za svaki kompjuter posebnu da uzima.

Pa to..
    Ne mora za svaki komp posebno igrica..

7. Za tebe i mene je možda glupo da ideš u igraonicu da igraš singl plejer igrice ali sam ih vidjao ranije, dok sam išo.

8. Ja nisam usao u igraonicu vec... 3,4 godine..
    Ali kada sam isao u osnovnu svakii dan sam isao sa drustvom...
    I ko kaze da nema nikakvog profita, kenja...
    Nema mozda odmah.. ali posle duzeg vremena ima.. itekako..

Jeste da imaju svi net, kanter kuci umeju da udju na net i da igraju..
    Ali bre u igraonici imas drustvo, tu zebancija i to..

9. Pa nemaju svi ljudi jebački komp za te igre a igra im se. Nemaju svi ljudi net a imaju fejs :D Nije sve u pikanju kantera i pesa.
    e da buksnetino, u tu manju prostoriju stavi 2 plazme, 2 sonija i lejzi begove :D i pičiš turnire u pesu, singlove pa onda dublove :D

10. Kad otvoris prvi dan samo vukajlijase da pozoves na zebanciju, pice i ti fazoni :)

11. I ko kaze da nema nikakvog profita, kenja...

Da nema, igraonice ne bi ni postajale.

12. Na vratima obavezno da piše velikim slovima: CIGANIMA, METALCIMA I NEOKUPANIM KORISNICIMA ZABRANJEN ULAZ.

Не мора да пише, морају они доћи прво до мене да уплате време :)

Pa nemaju svi ljudi jebački komp za te igre a igra im se. Nemaju svi ljudi net a imaju fejs

Ово је суштина приче, и ту се ствара нова ствар.
    Убацити пар компова који ће служити искључиво за нет. Не много, 3 или 4..

Ali bre u igraonici imas drustvo, tu zebancija i to..

И то, а и чињеница да знаш да нема никога ко би могао да користи шифре. Поштедиш себе много више нервирања.

13. Kad otvoris prvi dan samo vukajlijase da pozoves na zebanciju, pice i ti fazoni

Кад би дошао неко са Кајлије, а нема направљен јузернејм - не може ниједно име сем оног које користи овде :)

14. Samo tu ima jedna jebada, igra ti neki čiter cs sa tvog kompa u igraonici, banuju ga radi čita banuje se čitava igraonica.
    Nije tu fazon igara i toga, fazon je da stvoriš dobar glas, zajebanciju i da ti dolaze i tvoji ortaci i đeca i stariji ljudi kad im treba nešta da štampaju ili to :D

15. И то, а и чињеница да знаш да нема никога ко би могао да користи шифре. Поштедиш себе много више нервирања.

To..
    Ovako ako vis da neko cituje odma ga isamaras, isutiras i aukruac..

Ovaj.. bilo bi do jaja mozda neki stoni fudbal da ubacis..
    Verujem da ima nekih koji bi to igrali, posto ej stoni fudbal, do jaja zabava..

16. Ја сам нешто као рачунао, за годину ипо дана, са мало више него просечном посетом, вратио би паре и кренуо би у плус.

17. Ksno, evo ja se javljam kao Davor. (Davor je lik kod nas u kladionici koji je bio admin i svima uplaciovao, lolo) Das mi minimalac i ja srecan.

18. Samo tu ima jedna jebada, igra ti neki čiter cs sa tvog kompa u igraonici, banuju ga radi čita banuje se čitava igraonica.

То може да буде проблем, али читер нема приступ интернету са компа на ком се играју игрице (тако бих радио, посебно за нет компови они буђави, а посебно за игрице), а нема ни административни приступ компу. Тако да, као прво не може ни да скине чит, а друго, и да га некако скине, не може да га инсталира :)

19. Ksno, evo ja se javljam kao Davor. (Davor je lik kod nas u kladionici koji je bio admin i svima uplaciovao, lolo) Das mi minimalac i ja srecan.

Хахахах, па хтео сам ја да будем Давор јер ако отварам играоницу, то значи да дајем отказ на садашњој позицији олололол

20. Zamišljam one gance kako igraju kanter na strelice i deru se 'NE BACAJ BOMBU SKINO SI MI POLA ELTA DETE TI JEBEM'.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.