Nedelja slenga 2

1. ajd, može što da ne. nek se dešava nešto.

2. obavezno da se turi neka keva-majka defka, inace nista niste uradili....

edit

Ja džiberskije nešto nisam pročitao na sekciji O sebi, a još je i dotični moderator bio. Katastrašno.
    Je l ga šiljite na njega? A? Volite ga jer samo priča(o) o pičkama i jebanju. Alfa mužjak. Piše za pare. Ajte za njim polako.

smoriste. to sta on radi na tarzaniji nije ni bitno uopste. lik je dosao, i za par mjeseci objasnio neke stvari. dosao do 3. mjesta, dobio mod poziciju, dobio razmod, i oso. definitivno jedan od boljih autora odavde.

3. podrzavam predlog, ali stavite 3 tudja slenga + 1 svoj, da ima nesto i za nas koji i nismo bas mnogo citani...

4. Ovaj, meš čini da sam potanak sa slengom, al sam i ja za....biću u prilici da čitam ono što možda nikad ne bih pročitao, a možda ispliva i nešto od mog agrara....

5. Ja ga imam na kile.

6. Ја сам танак исто, али имам кратке пошалице оне.

7. Ово што рече Главни. Танак сам, ал' оћу да видим добре сленгаре.

8. Ovaj, meš čini da sam potanak sa slengom, al sam i ja za....biću u prilici da čitam ono što možda nikad ne bih pročitao, a možda ispliva i nešto od mog agrara....

9. Definišite sleng pa da vam kažem koliko slenga sam definisao lolo.

10. Одлична идеја, али нека буде макар то и викенд сленга, али оног екстремно квалитетног (нек медатори мало више траже, нек раде нешто, а помоћи ћемо и ми, па куд пукло а пукло). Имам и ја нешто сленга, а знам колико се 99 посто аутора зарадује кад чује неки одличан сленг. Може се отворити и засебна тема за предлагање сленга, и када дође до 100 постова, да се почне с пробирањем и одабирањем и ајукурац!

11. Ja imam slenga kol'ko 'oćeš. Ili nemam. Ne.

Za sam jerbo :

Ovaj, meš čini da sam potanak sa slengom, al sam i ja za....biću u prilici da čitam ono što možda nikad ne bih pročitao, a možda ispliva i nešto od mog agrara....

Komentar kobjasn.

12. Што да не?! Идемо нгсле у излог, браћалице!

13. Како ови постови вриште "прелистајте мој профил, писао сам сленг".

14. Како ови постови вриште "прелистајте мој профил, писао сам сленг".

Mala nužda jedan, a velika dva...

15. Može, iako ne pišem sleng, bla, bla, ali volim da vidim sleng, bla bla.
    Ionako postaje dosadno, pa neka se dešava nešto.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.