Nedelja slenga 2

1. Hahaha, pa dobro, ima logike, sudeći po pretposljednjoj defki. :D

Bruce, vjerovao ili ne, mene su nagovarali da ja budem, a ja nisam htio. Uvijek sam bježao od funkcija. :)

2. Мене су изабрали за прешједника одјељенске из чисте зајебанције, и кад сам усто подиго руку нако ко хитлер и рекао да долази четврти рајх лолололо, то ми је био најкраћи мандат икад касније су изабрали неко лејм женско за першједника. УА ДИКТАТУРА!

3. МУСАШЕ ЗА МОДА!

Podržavam. Talentovan je lolololo

4. I ima dobar stajling, japanke i odijelo, lololo

5. I ima dobar stajling, japanke i odijelo, lololo

To se prvo traži mod da ima. Nemaš odelo i japanke, a 'oćeš moderisati. Nema šanse.

6. to je zvanična uniforma, dobiješ otčepljivač za sudoper, žicu za sifon, odelo i japanke...

7. Ja sam čuo da morate i kačket naopačke da okrenete.

8. Banujte Brusa i Nidžu, spemuju! hnjo hnjo

9. Banujte Brusa i Nidžu, spemuju! hnjo hnjo

Tako je. Ja sam uvek govorio sebi "Marko nemoj da spemuješ" i držim se toga.

10. Ти се зовеш Марко? Какво срање од имена...

11. Ти се зовеш Марко? Какво срање од имена...

Znam, majka me nije gotivila pa mi dala to ime :)

12. Мисим, дају детету име у средњем роду...

13. Мисим, дају детету име у средњем роду...

Tako je to kaci neželjen lololo

Nego sva sreća Smarko spava lololo

14. Interesantno, njega zajebavaju u jutarnjim časovima, a mogu samo da zamislim šta se meni radi na četu posle ponoći...

15. Interesantno, njega zajebavaju u jutarnjim časovima, a mogu samo da zamislim šta se meni radi na četu posle ponoći...

Neke stvari je bolje da čovek ne zna. Lepše spava.

16. Mesja, nije poenta u Frenkiju nego u slengu. Nema ga uopšte na naslovnoj. A ima dosta kvalitentno definisanog.
    Naslovna nikad nije bolja bila nego te nedelje kad je prvi put organizovano...

Насловна никад није била гора него тада. Не зато што је сленг био у питању, него зато што је био неквалитетно дефинисан сленг. Идеја као идеја је ок. И још нешто.

Ja džiberskije nešto nisam pročitao na sekciji O sebi, a još je i dotični moderator bio. Katastrašno.
    Je l ga šiljite na njega? A? Volite ga jer samo priča(o) o pičkama i jebanju. Alfa mužjak. Piše za pare. Ajte za njim polako.

Амин.

17. Pa ono nemam pojma da l je bilo džiberski il nije, al niti sam im'o problema sa njim, niti me je nešto smar'o, nije više ovde, sada Tarzaniše i to je to. Mene je čak sa par komentara i podrž'o malo u startu.

18. Svidža mi se ideja. Za!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.