Prijava

Hahaha, pa dobro, ima logike, sudeći po pretposljednjoj defki. :D

Bruce, vjerovao ili ne, mene su nagovarali da ja budem, a ja nisam htio. Uvijek sam bježao od funkcija. :)

Мене су изабрали за прешједника одјељенске из чисте зајебанције, и кад сам усто подиго руку нако ко хитлер и рекао да долази четврти рајх лолололо, то ми је био најкраћи мандат икад касније су изабрали неко лејм женско за першједника. УА ДИКТАТУРА!

МУСАШЕ ЗА МОДА!

Podržavam. Talentovan je lolololo

I ima dobar stajling, japanke i odijelo, lololo

I ima dobar stajling, japanke i odijelo, lololo

To se prvo traži mod da ima. Nemaš odelo i japanke, a 'oćeš moderisati. Nema šanse.

to je zvanična uniforma, dobiješ otčepljivač za sudoper, žicu za sifon, odelo i japanke...

Ja sam čuo da morate i kačket naopačke da okrenete.

Banujte Brusa i Nidžu, spemuju! hnjo hnjo

Banujte Brusa i Nidžu, spemuju! hnjo hnjo

Tako je. Ja sam uvek govorio sebi "Marko nemoj da spemuješ" i držim se toga.

Ти се зовеш Марко? Какво срање од имена...

Ти се зовеш Марко? Какво срање од имена...

Znam, majka me nije gotivila pa mi dala to ime :)

Мисим, дају детету име у средњем роду...

Мисим, дају детету име у средњем роду...

Tako je to kaci neželjen lololo

Nego sva sreća Smarko spava lololo

Interesantno, njega zajebavaju u jutarnjim časovima, a mogu samo da zamislim šta se meni radi na četu posle ponoći...

Interesantno, njega zajebavaju u jutarnjim časovima, a mogu samo da zamislim šta se meni radi na četu posle ponoći...

Neke stvari je bolje da čovek ne zna. Lepše spava.

Mesja, nije poenta u Frenkiju nego u slengu. Nema ga uopšte na naslovnoj. A ima dosta kvalitentno definisanog.
Naslovna nikad nije bolja bila nego te nedelje kad je prvi put organizovano...

Насловна никад није била гора него тада. Не зато што је сленг био у питању, него зато што је био неквалитетно дефинисан сленг. Идеја као идеја је ок. И још нешто.

Ja džiberskije nešto nisam pročitao na sekciji O sebi, a još je i dotični moderator bio. Katastrašno.
Je l ga šiljite na njega? A? Volite ga jer samo priča(o) o pičkama i jebanju. Alfa mužjak. Piše za pare. Ajte za njim polako.

Амин.

Pa ono nemam pojma da l je bilo džiberski il nije, al niti sam im'o problema sa njim, niti me je nešto smar'o, nije više ovde, sada Tarzaniše i to je to. Mene je čak sa par komentara i podrž'o malo u startu.

Svidža mi se ideja. Za!