АФК ВУКАЈЛИЈА

1. Само Шомија да подсетим да се навијачка група зове Арчитељи, да не буде забуне.

2. ARČITELJI, to je naziv za sve navijače, tipa Delije i grobari, al biće mnogo grupa iz celih krajeva zemlje...Ja osnivam grupu iz Novog Sada, SREMSKO - BAČKI KORPUS

3. SBK Sremsko - Bački Korpus. Do jaja za grafite lolololo
    Inače ovo će mi biti omiljena grupa jer sam Sremčina, mada voleću i neke Zemunce ako se organizuju.

4. људи сутра стижу официјалне информације, савез се контактира ујутру. држте палчеве да не деру у Бгу иначе идемо у поморавље да оснивамо клуб :)

5. Eee moji predlozi za brojeve:

Ja 18 naravno, Čavez i Arlovski da se dogovore ko će 7, a ko 11, Deki 10!, Agi 8 ko Iniesta, Gusti 9, Reme 14, Džoni kao zadnji vezni da preuzme 16, Enemi 15 ko Vidara, Fejz 20 ili ako će u odbrani 2... Ako još neko želi moje stručno mišljenje neka se javi lolo.

6. Ма јебо сад бројеве, сада ћутимо док не чујемо информације "колико је то параа".
    :Тензијааа:

7. Aha, nisam u toku, krenuo da čitam sve postove koje nisam video pa sam stao kod brojeva lololo.

8. 11-ka sam ja, to nije za raspravu. Levonogom demonskom wingeru ide 11, kao u onoj legendi o Velšaninu.

A što se tiče para, strpite se još malo, doći će i to na red.

9. E da jeste, Gigs i te pičke materine lolo. Arlovski mi je nekako više za 11, ali nema rasprave sa tobom po pitanju Gigsa lolo.

10. Ja samo da napomenem da, kako ne bi pojedinci(vecina) imali problema sa izgovorom mog ''imena", mozete slobodno da me zovete Bekam, posto delim lopte kao on, a isto sam tako lep. U suprotnom me ne zovite.

Зваћемо те Викторија. лоло

Ja 18 naravno, Čavez i Arlovski da se dogovore ko će 7, a ko 11, Deki 10!, Agi 8 ko Iniesta, Gusti 9, Reme 14, Džoni kao zadnji vezni da preuzme 16, Enemi 15 ko Vidara, Fejz 20 ili ako će u odbrani 2... Ako još neko želi moje stručno mišljenje neka se javi lolo.

Не, не. Реме неће 14 носити. Лоло
    Реме може 7-8-9-10-11 или евентуално 69, 100, 13, или 44.

11. Ајд да бројеви буду римски. Шта мислите о томе? Је л' дозвољено то?

12. ало синови шта се ложите, не иде то с бројевима тако. нема ту ко се први јави и те дечије форице, него лепо игром на срећу ако има више кандидата за један број и ћао.

римски наравно нису дозвољени.

13. Јел постоји нека могућност, да се цела прича пренесе на ФЕЈС или нешто... јер би много боље било да је ово само за ВОС-овце... Ипак је ово јавни форум и свако може да прочита ово.

14. слажем се да је боље изместити причу јер ће само још људи да се накачиње а који ће нам онда они курац, мисим није фазон сад да ми ту игра и оснива 78 људи.

15. слажем се да је боље изместити причу јер ће само још људи да се накачиње а који ће нам онда они курац

КЉУЧна ствар. +1

16. Од овог тренутка, новајлије плаћају чланарину, лоло

17. Зовите ме "Ел Мађија", четврти минут, једанаеста секунда.
    http://www.youtube.com/watch?v=Jsh4Luy_zqk&feature=player_detailpage#t=251s

18. Ако нађемо неку ливаду, колико би нам пара требало да направимо терен?
    Мсм узмимо у обзир да је довољно равна. хД

19. Ништа, голове је лако подићи. косилицу можда неко има. Креч, јебига, нађе се. :Д САмо је ливада скупа. Али можда мож' да се договори нешто са коришћењем нечијег терена.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.