АФК ВУКАЈЛИЈА

1. Ja odmah da prijavim probleme sa plućima (astmu), da se na to vadim kad budem zabušav'o.

2. Nije ni osnovan klub, a već imamo "probleme sa povredama"...

3. Jebiga, kuburim 16 godina sa njom već. :D Moraću da batalim cigare kad krenemo sa treninzima... Mada, nije da nešto pušim, možda kutiju mjesečno, a i to se grebem od drugih, ali opet, osjetim da mi smeta. Još kad budemo trenirali, ima da umrem ako ne batalim.

4. Od pušačkog pribora imaš samo usta?

Moraću da batalim cigare kad krenemo sa treninzima

Možeš komotno već sada, da se privikavaš.
    Nadam se da ćete da izgurate celu priču, sa sve treninzima. Sada ste puni entuzijazma, nadam se da ćete istrajati i kada sve konačno počne.
    Za sada deluje da će biti dovoljno zainteresovanih i ozbiljnih prvotimaca.

5. Od pušačkog pribora imaš samo usta?

Taj neki rad. :) A moram, jebiga. Šta znam, ja mislim da ćemo uspjeti da to odradimo kako treba. Ja sam zadovoljan svaki drugi-treći meč da igram po 10 minuta i da imam dres sa brojem 21. A treninzi će mi valjati radi fizičke spreme svakako.

6. David ima isti duks k'o ja.E, a ludi čak uvijek sa nekim zajebanim majicama.

7. hahah, Čak ima one srbenda majice kupljene u GučU!

8. Jel imaš i kokardu dinaroidske divizije Čače?

9. Слоб`ца има да каже нешто поводом капитенске траке. Искрено, Џони капитен јер је поред тога што је најстарији неко ко ће моћи да организује одбрану, а по мом мишљењу таква фаца је најбитнија у тиму. Имам вере да ће тренингом постићи и квалитет за ту лигу коју будемо играли, стога му ја дајем глас за капитена. Што се тиче мене, јер сам видо да неки пишу да би ја требало да је носим, могу да прихватим улогу резервног капитена. И сматрам да треба да је имам лоло о мојим квалитетима нећу да причам, јер мислим да нико од нас не зна ко које квалитете има на великом терену. То је оно што је Булдог прич`о. Ал пошто Агиларес већ има јаку функцију, свакако се капитенска трака треба уручити Џонкари. Џонкара капитенчино, ја се сада заклињем пред рајом да ћу на терену сваку твоју примедбу да прихватим и сваки твој савет да спроведем у дело. Ауторитет на терену мора и ЋЕ постојати а то ће бити Џони! Крај приче.

10. KURE PLODI KAPITENSKI LOLOLO

11. Ja samo da napomenem da, kako ne bi pojedinci(vecina) imali problema sa izgovorom mog ''imena", mozete slobodno da me zovete Bekam, posto delim lopte kao on, a isto sam tako lep. U suprotnom me ne zovite.

12. Dobro, prihvatam se kapitenstva ako i ostali tako misle i ne brinem za poslušnost, znam da će me svi slušati isto kao što me je uvek slušala ekipa Laste. Kontam da jesam jedan od najboljih kandidata iz više razloga, samo sam hteo da se razmotre još neki ljudi. I to će doći na dnevni red svakako.

Ljudi.....mi ćemo ladno biti mnogo kulj. Imaćemo svoj fudbalski klub lololo

13. Ja samo da napomenem da, kako ne bi pojedinci(vecina) imali problema sa izgovorom mog ''imena", mozete slobodno da me zovete Bekam, posto delim lopte kao on, a isto sam tako lep. U suprotnom me ne zovite.

Čak je razvio lepu teoriju o rvom nadimku, a to je da samo treba reći B na početku i A na kraju. Sve između je nebitno lolololo
    BrndngA na primer. Ili BndigA lolololo

14. Ljudi.....mi ćemo ladno biti mnogo kulj. Imaćemo svoj fudbalski klub lololo

Ja ne mogu da budem kujli od ovoga koliko sam sada. Jednostavno već sam na neverovatnom nivou, uostalom video si me sinoć lololo

15. Ja ne mogu da budem kujli od ovoga koliko sam sada. Jednostavno već sam na neverovatnom nivou, uostalom video si me sinoć lololo

Kontam. Ovo će nam samo dodati onu mrvicu, malu nijansicu kuljoće, da budemo potpuno uber-kulj :)))

PIJANDURO. Jesi vid'o kako se peva "Da volim Crno Bele" lololo

16. PIJANDURO. Jesi vid'o kako se peva "Da volim Crno Bele" lololo

Jesam pijandura sam, a što se tiče pesme hteo sam da ti učinim jer si se smorio kad je bio Đurđevdan OPAAA

17. Đurđevdan mi ne prija. Tako sam naučen od malena.

18. Sram te bilo ne voliš umetnost romulanske populacije lololo

19. Sram te bilo ne voliš umetnost romulanske populacije lololo

Đeljana to sklepala lololo

20. Ja samo da napomenem da, kako ne bi pojedinci(vecina) imali problema sa izgovorom mog ''imena", mozete slobodno da me zovete Bekam, posto delim lopte kao on, a isto sam tako lep. U suprotnom me ne zovite.

Bekame, svaka ti je k'o Njegoševa! lololo