АФК ВУКАЈЛИЈА

1. Па нешто размишљам, ако нађемо негде ливаду неку за џабалеску, можда боље њу да узмемо него терен.
    Кад кажем узмемо, мислим изнајмимо. х)

2. Čak je razvio lepu teoriju o rvom nadimku, a to je da samo treba reći B na početku i A na kraju. Sve između je nebitno lolololo
    BrndngA na primer. Ili BndigA lolololo

BekamA! :D

3. Golman AFK Vukajlija u noćnom provodu

Kako Kurajber nezvanično saznaje, golman Arčiteljskog Fudbalskog Kluba Vukajlija, Gonzo, uhvaćen je od strane paparacija iz jednog poznatog nedeljnika, kako banči do kasno u noć, sa sve cigaretom i alkoholom. U klubu su bili veoma besni zbog kršenja klupske discipline.
    "Najstrožije ćemo ga kazniti." - bio je kratak Precednik kluba Agilares.
    Većina ljudi u klubu nije želela da komentariše, ali uspeli smo da uzmemo izjavu od kapitena Džonija.
    "Pa ja njega poznajem odavno i ovo svakako nije prvi put da se odaje porocima, međutim mi smo ekipa, uvek se držimo zajedno i pružićemo mu svaku pomoć da se vrati na pravi put sporckog života. Na svakoj utakmici mi zavisimo dosta i od njega i on mora da shvati da njegov poročan život može da nas košta titule."
    Navijač Vukajlije, popularni "Arčitelji" su besni, ali oprostiće golmanu koji im je odbranom penala Kasalici, obezbedio finale Kupa sa Partizanom i bitku za duplu krunu, mada mora da se zapita šta je bitnije, klub ili noćni izlasci?
    http://i50.tinypic.com/2jetywy.jpg

4. Заборавили смо веома битну позицију за једног човека. Треба нам онај Џедај што медитира! Он нам је као срећна амајлија!

5. срећна амајлија!

Check your brain.

Al' da nam treba, vaistinu! Džedaja pored aut linije, da se sedi na stolu!

6. Почасни играч: Предражињо

Pa, Slobice, maćori, ja ovo tek sad vidim.
    Fala ti k'o bratu :)

7. Само се ти надај, има да играш и све да питаш има л' још! лололо

8. Peđa aj se organizujemo da opikamo u NS, javljaj se negdje.

9. Dub, ja sam bre tu, i za fucu sam spreman uvek :)
    Enemy, značiće vam i moralna podrška :)

10. Vidi ga Kure što me je prodao :) Pa jesi li ti normalan, je l' trebaju Arčitelji da me sačekaju negde i da me išamaraju lololo

11. Razočarao si navijače, mada popizdeće skroz. Ja sam čuo da novinari Kurajber imaju još neke fotke lololo

12. Lažete bre, nemate ništa baš sam pazio to veče osim ovog jednog trenutka lololo

13. Na kraju sam morao da ustanem iz kreveta u koji sam legao sporcki u devet, da dđem po tebe i odvučem te, jer su mi javili da ne možeš da se kontrolišeš više lololo
    http://i47.tinypic.com/140jbk0.jpg

14. Jao bre upropastiće me tvoji paparaci iz Kurajbera lololo
    Mada se na fotografiji vidi nesumnjiva ljubav koja vlada između mene i Lava lololo

15. Vidi bre sliku iznad. Vučem te iz Sodome i Gomore, a ti nećeš lolololo

16. Ja sam sav sodomastičan i gomoričan lololo
    I ne laži ovaj jadni narod da si legao u devet lololo

EDIT: Kure na drugoj slici se i u tvojoj ruci vidi čašica OPAAAA

17. GOTOVO RADNO VREME!!!!

KUĆIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

18. Predražinjo

Почасни играч: Предражињо

Pa, Slobice, maćori, ja ovo tek sad vidim.
    Fala ti k'o bratu :)

Predražinjo

Dub, ja sam bre tu, i za fucu sam spreman uvek :)
    Enemy, značiće vam i moralna podrška :)

Predražinjo glavni kandidat za navijača iz fotelje, "uz sve počasti" lololololo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.