Trula Srbija

1. Valdemare, kada kupiš kartu u minibusu, okreni je i vidi šta piše pozadi.

Jbt, Vučice, hvala ti, nikad ne bih pogledao da mi ne reče, a sad vidim da piše hemijskom

Mislim da si stvarno zgodan i palim se na tebe, pozovime, ja sam ona visoka crvena koja ti je prodala kartu danas u pola devet, 060 xxx-xxxx

A osim toga, ništa.

2. Vučice, s druge strane, prilično je nezgodno ulaziti samo na prednja vrata, jerbo ljudi nisu navikli da cirkulišu dalje tj. pomeraju se kao preostalom delu busa. Kad to sabereš sa eonima koji treba da proteknu da se svako "overi" na Bus-jebenom-plusu...pa, jasno ti je :)

3. Hahahahahahaahhahaahhaahha za Valdemara:D

4. Profe, gde živiš? Jesi li u Bg-u ili si deo Bus Plus sekte ili si negde u stranoj zemlji?
    Da znam kako da ti objasnim da ulazak samo na prednja vrata ne funkcioniše u špicu.

5. Da znam kako da ti objasnim da ulazak samo na prednja vrata ne funkcioniše u špicu.

Vučice, ja to ZNAM, a obzirom da sam rođen u Beogradu i živeo veći deo svog života u istom rekao bih da ne poznajem razliku između a) špica i b) nešpica. Uvek je jebena gužva!

6. Најбоље је ГСП функционисао док га је водио човек из струке. Додуше запослио је доста својих земљака у исти, ал ко да ови сад то не раде.

7. rekao bih da ne poznajem razliku između a) špica i b) nešpica. Uvek je jebena gužva!

MORA da se šališ?

8. Ма најбоље би ГСП функционисао ни да га уопште нема, сво становништво скупимо у један вертикалан град до неба, сви иду степеницама и лифтовима, нема саобраћаја, нема никаквих возила и докурца

9. ili da dozvoliš privatnicima da voze u gradu

10. to jest, jel monopol GSP u Beogradu?

11. У БГу не знам како је, али у НСу је, богами, монопол, један једини приватних који је био је укинут јер је, наводно, ГСП био у дефициту, ма важи, највише зарађују а увек се први жале

12. Koje sranje. Pa boli ih kurac da kupe novi bus, da poprave kočnice na staro, da očiste pod ili da ne daj bože posjeftine karte. Kad nema izbora.

13. Има у Бг-у приватника, ал су махом одустајали од посла након што су увели јединствени тарифни систем, тачније избацили кондуктере из сваког буса.

14. FANATICI SA ČETKICAMA DIŽU ŠATORA I VRŠE ČUDNE RITUALE NA TUĐIM GROBOVIMA!

15. HAHAHAAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

16. FANATICI ŠTO NE KOPATE KO LJUDI?

17. Svako ko plaća BusPlus i misli da je to dobro je direktan neprijatelj ove države i naroda i treba ga streljati zajedno sa političarskom stokom.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.