Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pogledaj zadnje dve strane ove teme
ma znam, nego nisam siguran da li ima jos neki film fargo, posto mi nekako i nema nekog preteranog smisla produzavati ovaj film. Nekako me cedio film, pa reko, nije valjda da su uspeli seriju da naprave da cede duse u nastavcima. Pa sam eto pomislio da postoji jos neki film fargo i da to nije ovaj.
Ни мене није филм одушевио, ал' серија јебе. И нема скоро никакве везе с филмом, сем већ поменуте и још по које симболичне(да не спојлујем сад). Елем, ни серија ме није претерано одушевила у прве две епизоде, ал' постаје све боља што више гледаш.
odgledo sve epizode farga idemooo ceka se finaleee
Čuš ti njih, Fargo film ne valja, ako bih ičiji film bez razmišljanja pogledao da je bilo koja radnja to bi bio bilo koji film od braće Koen. Šta crnite uradke, oba valjaju.
Finale Farga. Kada?
Večeras izlazi. Inače, ovaj Wayward Pines će da bude takvo sranje. Zašto nisu odmah na početku trejlera stavili da je producent jebeni Šjamalan već sam zagazio dobra dva minuta gledajući "kako mali Perica zamišlja Tvin Piks". Odbacite bilo kakve nade u vezi njega i umesto toga se radujte blu-ray izdanju Tvin Piksa koje nam izlazi ovog leta i pri tom sadrži 90 minuta novog materijala!
https://www.youtube.com/watch?v=g5EqPZMZO4s
Не кажем да не ваља, просто ми се серија много више свиђа.
9,6 ocena zadnje epizode Farga na IMDB
gotov fargo jbg
Ja gledam večeras. Je l' zaokružena sezona, kao u True Detective, ili tek kreće odmotavanje/zapetljavanje (deluje mi verovatnije na osnovu pretposlednje)?
ma gotovo je sve...kraj price dovidjenja prijatno tuto finito zdravo djaci pozdrav
Šta znači Fargo?
То ти је град у Северној Дакоти.
Hvala, pretpostavio sam da je grad u pitanju.
Odgledao sam tri epizode, čini mi se kao pravo osveženje nakon true detectiva. Kako je legla uloga Martinu Frimenu, boljeg nisu mogli da nađu
Eo ovako. Posto ste me napalili da pogledam taj fargo, pogledah prvo film i pogledao sam 5 epizoda. Moj trenutni utisak je upravo ono cega sam se bojao posle filma. Iscedise me. I dalje se eto kao nadam da ce serija ista biti zanimljivija, posto ste ovde pisali da postaje zanimljivija nakon nekoliko epizoda. Hteo sam da vas pitam, jel najzanimljivija epizoda kad se odgleda poslednja, jer posle nje nema vise, ili sta? Odgledacu je do kraja, definitivno, jer ne volim da ne dovrsim ono sto pocnem, sa sve nadom da ce ipak eto postati zanimljivija. Ne znam sto je toliko nahvaliste. Valjda jer svake godine pogledate bolji zivot i srecne ljude po dva puta pa vam neka druga serija opste osvezenje i odusevljenje.
No, necu da stojim cvrsto iza ovoga dok ne odgledam do kraja. Mada kakav god kraj bio, nema sanse da nesto pozitivniji utisak ostavi. Trenutno mi najbolja stvar u citavoj seriji replika njegove zene kad je uzeo pusku (ono da ce se upucati praznom).
Dva pitanja.
Promakla mi cinjenica kod filma. Jel i film po istinitom dogadjaju?
Jel u zadnjoj epizodi kazu da ipak serija nije po istinitom dogadjaju?
prekini gledanje mussashe
ako te do sad toliko smorilo,nece te ni dalje interesovati...
nije po istinitom dogadjaju,zajebavaju se zato sto je mnogo nerealno
ma jok. odgledacu do kraja pa cu precesljati temu i banovati ljude koji su hvalili.
Case closed