U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
"Vidi te, uvijek pokušavaš da spasiš svijet."
- Ako neću ja, ko će?
A. Vučić
Za True detective vidim da se piše u pozitivnoj konotaciji. Večeras gledam prvu epizodu i javljam utiske :)
Neko je na prethodnoj strani, mrzi me da se vraćam, napisao o Married with children. Moram reći, jedna od najboljih komedija.
Синоћ одгледао свих 5 епизода Тру детектива и серија је ојебала максимално. Нервира ме што сам сад сазнао за њу, а не за неких годину дана кад буду снимљене све епизоде, овако морам да чекам по недељу дана за епизоду што ме изузетно смара. Нисам веровао да је Меконахи онако добар глумац, одувек сам на њега гледао као на лика који глуми по неким плачипичкастим романтичним комедијама, овде је баш одглумио пандански.
Sinoć Mekonahi objavio da posle prve sezone on i Harelson neće biti u seriji, mada će se serija nastaviti.
kakva spojlercina,matori...
čula sam da je mekonahi ojebao u dallas buyers club. samo se plašim da neće ukrasti oskara leonardu...
što kaže šomi, volim da počnem sa serijom kad već ima cela sezona, još bolje nekoliko, pa sam odlučila da true detektiva ipak ne počinjem odma.
sad sam navučena na downton abbey, radnja počinje pred početak I sv. rata, o britanskoj lordovskoj porodici i njihovim slugama. prva sezona odlična, posle su se malo razvodnjili, ali su me tako uvukli u priču da ne mogu da prestanem da gledam, za jedan dan odgledam celu sezonu. dobro je što britanci ne rade više od 10 epizoda po sezoni, ali svaka epizoda 50-60 minuta.... ali gluma je toliko dobra, što kaže grejem norton (britanski talk show voditelj), kaže gledao neke fotke sa crvenog tepiha i vidi te iz serije što glume sluge i pomisli "jao, kako lepo od njih što su i sluge poveli na dodelu!" i onda skonta da je debil.... :)
Меконахи је амерички Босиљчић.
U suštini ovo je Betmen, samo što ovaj mudoheroj ima najgluplju masku ikad, nosi majcu sa kapuljačom i ccijlo mu se lice vidi, zajebao je Supermena s tim autfitom, onda ima dobrih riba, seksi muškaraca, namrgođenih zlikovaca, iritantnih likova do bola.
"Vidi te, uvijek pokušavaš da spasiš svijet."
- Ako neću ja, ko će?
Ovaj kratki dijalog je samo da vam ubijem i najmanju želju za gledanjem ovog smećeta.
Само да потврдим да је серија смеће на квадрат. Једна од наглупљих ствари које сам покушао да гледам. Прво глума нула. А и потези са стријелом типа: гађам са шурнаест километара даљине из три окрета амебу у лијево мудо. Ид' у мајчину идиоте. Теме такође ретардиране.
jel me zajebavas prov?
Daj bre ne serite za True detective?
На ово сам налетио код усташа на ртл-у синоћ:
http://www.imdb.com/title/tt2427220/
Мешчини да ваља, метнуо сам прву сезону на скидање.
Sigurno. Gledajte gostovanje Mekonahija kod Džimija Kimela od sinoć i tu kaže da on neće biti u drugoj sezoni, ali HBO (kao) sprema iznenađenje.
https://www.youtube.com/watch?v=nvHKSgyxXgI&feature=youtube_gdata_player
a dobro ajde, kontam da nece usrati sve urpskos odlasku obojice ovih koji su me munjevito osvojili glumom vec na pocetku serije
Budimo i realni, nije bilo moguće držati glumce njihovog profila u seriji, naročito Mekonahija koji je u igri za Oskara. Ako budu dobro koncipirani detektivi u narednoj sezoni, opet mogu da zasijaju a da ne sjebu ono što su u prvoj sezoni uradili. A ni Fukunaga neće režirati narednu sezonu.
Pogledao sam samo prvu epizodu True Detective-a pre nekih nedelju dana i više, i batalio. Sačekaću da izađe sve pa da pogledam u cugu. Serija jebe.
Deluje dobra serija, bukmarkovao sam je. Ja ću da skinem i isklepećem fino tu seriju kad se završi, kao što sam i The Wire i sve druge, ne ide mi da čekam od sedmice do sedmice, zajebao sam se što sam krenuo gledati GoT i Vikinge pre nego što su se završili. Planiram da skinem Sopranose i Mućke, njih od ovih poznatijih nisam gledao.
Luks, mnogo jedeš govna. Smanji malo, pokvarićeš želudac.
Da objasnim samo , kome nije jasno, u drugoj sezoni True Detective će se raditi o sasvim drugom slučaju nevezanom za ovaj iz preve sezone, što znači da će doći do promene glumaca. Znajući HBO pretpostavljam da će novi glumci zasigurno biti velike zvezde.
SPOJLER SPOJLER SPOJLER
Imam neki osećaj da je Martin Hart ubica. Kad sam gledao poslednju epizodu setio sam se onog smeća sa Denirom i Paćinom u kom sve vreme misliš da je ubica jedan a u stvari je onaj drugi. Nadam se da nisam u pravu.
Јебо им матер, сад кад доведу неке слепце. Меконахи ћаћа!