Nisam u toku s temom tako da ne zamerite ako je neko već preporučio - Arrow.
Prvo, gluma je odlična. Ne tako poznati glumci ali su izneli priču fantastično. Još mi se svidja što je za seriju tog tipa krajnje realna i bez preteranih specijalnih efekata.
Tulumbac i ja bih još dodao da je i vrlo informativna serija, eto u prvoj epizodi su otkrili kraj serije Lost, taman čovek da se ne cima da gleda tih 6-7 sezona. To volim.
Prvo, gluma je odlična. Ne tako poznati glumci ali su izneli priču fantastično. Još mi se svidja što je za seriju tog tipa krajnje realna i bez preteranih specijalnih efekata.
+1
Серија је екстра.
Поготово онај дио кад дође онај оном и каже оно, а овај на гузицу од смија. Ја пустио ћаћи, он изневјеров'о, зове матер, матер своју матер, повуци потегни ишчупаше репу.
Само да питам за овај Тру Детектив: синоћ одгледах прву епизоду, и уз сво дужно поштовање очигледном квалитету серије и доброј глуми, постаје ли ишта динамичније? Ако пржи и даље овим темпом, опет уз сво дужно поштовање :) мало је темпо смор и не држи пажњу толико.
Дајте неки добар сајт за онлајн гледање серија. Нерадо ово говорим ал' треба ми за Сулејмана величанственог, то јест жени треба што значи да треба и мени јер ако не збавим готов сам :)
Тренутно користи www.serije.biz ал' јој се преслабо учитава а понекад и веза пуца.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
haha, nevera, a šta ste do juče pričali o njemu.
Fala što mi ispojlovaste seriju.
Шта?
pogledaj neke njegove "poznatije" filmove, paš vidjet
Ништа ја нисам реко. Не значи да је сад лош глумац ако игра у лошим филмовима глупим женским.
hahahahaah, da da, nije on kriv, natjerali su ga
И ја бих то радио за паре да сам леп и да умем да глумим.
Tulumbac i ja bih još dodao da je i vrlo informativna serija, eto u prvoj epizodi su otkrili kraj serije Lost, taman čovek da se ne cima da gleda tih 6-7 sezona. To volim.
Boardwalk Empire http://www.imdb.com/title/tt0979432/?ref_=ttfc_fc_tt
Dobro ovo. Poput Deadwooda, samo veće, krvavije, bolje. Muzika mi se ne sviđa (osim uvodne pjesme), iako je iz doba u kojem se dešava serija.
+1
Серија је екстра.
Поготово онај дио кад дође онај оном и каже оно, а овај на гузицу од смија. Ја пустио ћаћи, он изневјеров'о, зове матер, матер своју матер, повуци потегни ишчупаше репу.
Само да питам за овај Тру Детектив: синоћ одгледах прву епизоду, и уз сво дужно поштовање очигледном квалитету серије и доброј глуми, постаје ли ишта динамичније? Ако пржи и даље овим темпом, опет уз сво дужно поштовање :) мало је темпо смор и не држи пажњу толико.
Ја бих да препоручим Community.
mnogo...
I da preporučim http://www.imdb.com/title/tt2006374/
Sinoć odgledao prvu epizodu, i ako se po jutru dan poznaje, biće dobro.
Kako sam se navukao na game of thrones sunce ti jebem šta li sam čekao do sad
http://youtu.be/xXUjpHHfTLY
Ajde ness javi utiske te serije kad malo odmakneš, deluje mi zanimljivo al nešto ne bih da se zajebem.
tru detektiva ne gledajte dok se ne skupi cela sezona, ja pratim redom epizode i ovo je agonija :S ne mogu da čekam opet nedelju dana
Дајте неки добар сајт за онлајн гледање серија. Нерадо ово говорим ал' треба ми за Сулејмана величанственог, то јест жени треба што значи да треба и мени јер ако не збавим готов сам :)
Тренутно користи www.serije.biz ал' јој се преслабо учитава а понекад и веза пуца.
Balkanje.com , Navidiku.rs