Prijava

Marsej moze x-1&0-2 lagano xd

Xd
Nadjoh za marsej, seltik reko fina serija znaci gledam je

Ko nije gledao Banshee nek je stavi pri vrh liste samo da podsetim

Fadjo nisam počeo da gledam, ali je na spisku nahvališe mi ljudi

Altered carbon, gledati ili ne

ja sam odgledao, iako ne volim SF ovom serijom sam bio odusevljen, mozda jer su mi ocekivanja bila mizerna

Lab, skinuo sam prve 2 ep Terrora, čim pogledam, bacim komentar.

ne znam dal je radjena po romanu den sajmonsa, roman se isto zove teror i radnja je o plovidbi nekog broda na antartik.A ovde pise da je pisac neko drugi

Prvo, nije Sajmons, nego Simons :-) Jeste rađeno po njegovoj knjizi, ali često knjigu za serije i filmove prilagode developeri i playwrighteri, tj. dramaturzi (ovdje piše developed by David Kajganich, i onda written for television by David Kajganich). Posao tih ljudi je da prilagode knjigu seriji. Nadam se da sam pomogao.

EDIT: Lab, gledao sam 2 dvije epizode, serija je super. Možda bi bilo bolje hrčkovati pa odgledati kompletnu sezonu, ali jbg, krenuo sam ovako, pa ću gledati pojedinačno. Sve preporuke.

Šteta što je Martin Šin decenijama u senci ludog sina iako je sjajan glumac... Kapiram da je Sorkin ovo napisao kad je bio na vrhuncu mrljanja koksom.

https://www.youtube.com/watch?v=fYcMk3AJKLk

sopranovi najjaci kraj serije u svijet sig

Bogme, The Terror opasno obecava, pogledacu ovo sto ima pa javljam utiske, poceo Shamless da me smara opasno, kao sto je celtic i predvideo.

celtic, cudilo me da ne stoji po cijoj je knjizi radjena serija.procitao sam knjigu, serija je vrhunski adaptirana, i u ovoj seriji su morali da ubace gejeve ali su to uradili na odlican nacin.nema sanse sad da cekam da se zavrsi cela sezona..i alienist je radjen po romanu, dobro napisan triler.pogledacu i seriju

Vestvorld 2 kreće 23. aprila opa opa

Gledam paralelno House of Saddam i Generation Kill. HBO je u pre GOT fazi pravio sasvim ok serijice

Pogotovo prve 3 sexone