Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Vredi li gledati ubicu mojega oca drugu sezonu?

2. Е Бох вреди, малко смара у неким тренуцима, ал вреди.

3. Е полако Рево мајсторе, ово је спем ја мислим и за то иде бан, успори ХД

4. Da, Revo, narušavaš moje ekskluzivno pravo da svako malo kačim preporuke za serije :-)

5. ja se izvinjaem reko samo da skrenem pažnju na neke to je od mene

6. Ty
    Krenucu da gledam veceras
    Samo sam prvu odgledao

7. Prvu iz druge sezone jelte

8. Izašao The Terror, 3 epizode odjednom. Sjajno.

9. Koliko je teror sličan filmovima alien, the thing, predator isl? Da se ne bakćem bezveze sa serijom ako jeste pošto ne volim pomenute filmove.

10. nije slican ni jednom

11. E onda ću da bacim pogled po Vaskrsu nekad.

12. an idiot abroad fina zajebancija, putopis iz ugla lika iz mancestera

https://www.youtube.com/watch?v=RPXa4HVJt4s

ima na jutubu cele epizode

13. e jbg karl pilkington neki lik iz mancestera

14. Savetujem svakome ko hoce da pogleda The terror da saceka da izadju sve epizode pa da bindzuje, jer odlicna je, ali su previse iseckali.

15. Pocela druga sezona sizofrenog Legion-a

16. nmg u zadnje vreme da gledam bilo sta od serija ne drzi mi paznju i uzmem kao the teror da pogledam i kad sam stigao do epizode kad se prikazu prsti onog monstruma kad kolje onog moreplovca onako nezgrapni prekinuo sam govno mislim da kurcu ne valja svkako

17. 1. Kajteze, Lidžn siluje, kao i 90% FX-ovih serija;
    2. Flipse, Terror jebe. Nije do držanja pažnje , neopravdano nepopustljivi mehanizmi odbrane su maligna privilegija bahato bogatih snobova; dakle, gledaj bez navedenog u dispozitivu ;-)

18. Pajo Dačak
    Pocela druga sezona sizofrenog Legion-a

И јебе ко и прва сезона.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.