Prijava

Gleda li ko The Expanse? Radjeno po knjigama, odlicno je, na stranu povremeni cringe trenuci.

Ja nisam neki ljubitelj ni poznavalac sf-a od the expanse sam imao mala očekivanja počeo da gledam da ubijem vreme malo i oduševio se, jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnjih nekoliko godina. Bolja iz sezone u sezonu.

Dobra je, dosta para je ulozeno i vidi se

https://m.imdb.com/title/tt2191671/

Ova serija nije loša, gledao par puta na tv-u. Šerlok i Dr Votson, samo što je Votson žensko (Džoana Votsona čini mi se) i glumi je lepa Lusi Lu :)

Inače, nema pojma da gledam seriju preko neta ili da skidam epizode. Ne mogu da sedim mirno, nema pojma. Samo premotavam neke scene i pogledam 15 min jedne epizode. Isto i za filmove.

Брате, Елементари је сасвим добра адаптација Шерлока, гледај ово, ако те занима тај детективски жанр серије, ја сам испратио Х епизода и то по три пута на ТееВееУ.

Meni se serija Fargo jako dopada, jedna mi je od omiljenih (mada je verovatno i do toga sto zaista gotivim crime zanr i crnu komediju)

Peaky Blinders i Money Heist su jos dve solidne. Imaju rupa, ali kad se sve sabere i oduzme, okej su.

Za Black Mirror vazi ovo sto je Djoks Stajl rekao. Neke epizode su sjajne, neke su bas sranje. Srecom pa nemaju mnogo veze jedne s drugim.

Od ostalih serija, pratim GoT (ne treba trositi reci), Taboo (sa Tomom Hardijem), Dark (nemacka netfliksova) i Vikinge. Sa izuzetkom GoT-a, nijedna nije nista specijalno. Vikinzi su jos i solidni, ove dve su polusranje, ali rade posao za ubijanje dosade.

Мани Хајст је и више него солидна серија морам рећи.

U pocetku sam zaista bio dosta pozitivno iznenadjen, ali mislim da se kvalitet vremenom dosta smanjio. Pocele su da se redjaju neke ustaljene scene iz americkih akcionih filmova osrednjeg kvaliteta.

Slazem se da je vremenom splasnula a imala je ogroman potencijal.

poceo sam da gledam https://www.imdb.com/title/tt3032476/
nakupilo se epizoda i odlucio sam da je vreme.bio sam malo skeptican,ali bez razloga.pogledao sam prvu sezonu i skroz mi je ok.humor je na mestu.lako idu epizode i drze paznju.sto verovatno vecina vas i zna.
gledam i https://www.imdb.com/title/tt0475784/ stigao do pola druge sezone.pogledao sam ovo sto sam pogledao relativno brzo,pa me malo smorili.nije bas da mi je vauuu serija,ali je ok.pogledacu jos tih 5 preostalih kada malo odmorim malo od toga.

Sve bolji Sol iz epizode u epizodu.

Ja sam na početku imao par kad sam se bas smorio (ono dok je Kim jos uvek radila u podrumu) ali sad je bas zanimljiva radnja.

meni je benks legendaran.kao i sto je bio u brejking bedu.

Da, da. Cesto on sa svojim scenama izvuce celu epizodu.

Vidim da si pogledao samo prvu sezonu, necu da spojlujem onda xd

Westworld druga sezona njah, Goliath druga sezona tesko sranje.

Altered Carbon. Hmm. Ne znam sta da kazem. Krenula lepo serija (jeste da su drpili Blade Runner scenografiju i taj sajber punk neo noir pristup) kad odjednom idiotske scene, prelosa gluma i nekreativno los plot tvist ala novi Sherlock kraj. Ali na trenutke guilty pleasure je.

taj goliath mi je u nekom narednom periodu na redu.bili bob torton je meni teska faca.
svidja mi se opis ovoga,pa ako je neko gledao...
https://www.imdb.com/title/tt3502248/?ref_=tt_rec_tt

Dobar je Bosch, sanitarni, gledaj.

https://www.imdb.com/title/tt1137462/

Odlgedam 3 epizode ove serije i ne mogu da verujem koliko je kvalitetno odradjeno i drustveno svesno. Onda procitam da je obustavljena, jer nije imala dovoljnu publiku. Jes malo sutra, nego sve sto valja oni obustave. Firefly, The Knick, Carnivale, Deadwood, Twin Peaks, Flight of The Conchords itd itd

Kakve su serije The Knick i Penny Dreadful, je l gledao ko, vredi li pogledati?

The Knick je dobar, penny sranje