Prijava

Escape At Dannemora
https://www.imdb.com/title/tt6866266/?ref_=tt_ov_inf

Prvu epizodu režirao Ben Stiler. Glumi i preglumljuje Benisio Del Toro. Malo vuče na Fargo, ali što se mene tiče ne mora da briljira, samo da bude gledljiva.

Glumi i preglumljuje

Ovo mi je bio glavni utisak nakon odgledanog trejlera. Proveriću s epizodom-dve, ipak.

Dobro, malo preglumljuje. A trenutno je samo jedna epizoda, izašla juče, tako da tek u nedelju druga.

I suviše sam se kao klinjo ložio na Patrišu da bih propustio da je vidim kakva je u ulozi ružne Beti zatvorske šnajderke.

Ah Patrisa. Patrisa u Lost Higway je moj ideal.

https://www.imdb.com/title/tt8714904/ - Kolumbijske prve tri sezone su poznate: masno, rokanje, koks, jebanje. Očekivao sam da Meksiko bude masniji od prve tri sezone zajedno (skeč allert: sporija je jer su Meksikanci radili vutru), ali je sa iznenađujuće malo nasilja. Realno je Narcos biser Netlixa i kao brza hrana je - ne zanima me da li je zdravo, samo je bitno da radi na neke ciljane hormone u organizmu.

SPOILER

Pojavljuju se na kratko momci iz Kalija i veliki Eskobar, s tim što Eskobar ima jednu od najjačih rečenica u celoj seriji, vezanu za Meksikance i nilskog konja. A Vagner Moura je tolika njuška da će, kako svari stoje, naslediti Del Tora na mestu najvećeg barda južnoameričkog glumišta.

Ko su se svidele prve tri sezone sigurno će gledati i Meksiko.

Nisam siguran u koje doba je smesten Narcos:Meksiko cini mi se 80te ali kako to da se vracaju iz kraja 90ih u 80te kada je onaj agent jasno rekao da posle Kolumbije sada ide u Meksiko?Samo 3 epizode sam odgledao,mozda cu skapirati do kraja.A Meksiko je inace mnogo ludji od Kolumbije,tamo dileri hvataju rezisere i teraju ih da prave filmove gde ih glorifikuju ahahhaha,same te dilere,moraju praviti filmove o njima, bas te koji ih kidnapuju.Tamo ima nekoliko diktatora u vidu narkodilera :)
Mora se ako nista drugo odati to da imaju muda reziser i ekipa serije Narcos sto su otisli tamo da snimaju ovu seriju.

Cela Latinska Amerika je puna droge i narko kartela,mogla bi ova serija jos dugo ziveti.Najopasniji su Honduras i El Salvador.

Treba zagaditi biljke koke nekom gljivicom, krajnje poganom, da se nemere istrijebiti. Pa da i bogati vide šta je kriza

idite u kurac, sacam se navadio na ovaj narkos

Zavrsio sam sa Narcosom.Najbolja sezona,mnogo epicno.Sa Eskobarom je bilo mnogo dobro,Cali cartel mi je bio malo smor,a ovo je bas pokidalo.

ovde je neko pisao da nema vise narkosa jer je neki lik ubijen u meksiku,pa su obustavili.
skinucu narcos mexico danas.

Ja sam to rekao sanitarni i stvarno je tako bilo. Procitaj na netu imas, ubijen neko iz produkcije

Ali ocigledno da ih nije sprijecilo da nastave sa snimanjem

Spriječiće ih, dok još nekoga iznerviraju :-)

Jel ima neko torent za the night of da bude ful hd.
Gledah,ne mogu da nadjem.

Velikiblek

https://thepiratebay.rocks

A The night of je prerađena britanska serija, novija je, nije stara, nisam gledao ali eto, isto je dobro ocijenjena pa eto.

Aj ko je gledao jedno pitanje imam. Kakva vam je serija Banshee?