Prijava

Golajat mi je skroz kul reko bih, a i gotivim uzasno najboljeg andjelininog jebaca lol

Rim iskreno ne bih, pohvatao par epizoda kad bilo na b92, nije mi legla takva tematika iako gotivim sve sto se tice istorije i antike uopste

Rome isto kida, moze i Extras, Horace and Pete genijalno, Scenes from a Marriage (nisam jos celu odlgedao ali ono do sada je pfff), The young pope,...

Hmm vidis mogao bih ja tu Rome pregledati, cuo sam da se visoko kotira sto se ocjene tiče iako ocjena nije mjerilo znanja (morao sam ovu skolsku doskocicu baciti hehe)

Cosmos originalni dokumentarac ima herojinsko dejstvo,

Ap,jel misliš na onaj Saganov ili onaj sa NdGT ,zato što novi treba da izađe valjda dogodine. Saganov nisam gledao, kakav je, jel sve tu rečeno kasnije ponovljeno u Tajsonovom?

Tajsonov ne moze da se poredi sa Saganovim, samo je ublazen i modernizovan sto se tice cgi/a. Gledanje Tajsonovog Cosmosa ti je kao pipkanje na Pan erotiku, a devojka ti Olivia Mun. Gledaj Saganov obavezno, ali bez zajebancije ima opustajuci efekat, Sagan je inace bio mery jane lover, a plus u pozadini Vangelisova muzika.

Hvala apo, rekao si sve što treba da znam, gledam Saganov uskoro, kontam da će mi biti žao što njega nisam prvo gledao. Jel beše Vangelis korišćen i u složnoj braći hahaha

Elem

Narcos je prekinut za 4 sezonu jer su snimali u meksiku i ubili su nekog iz producentske ekipe. I odgodili su seriju. Procitajte na netu.

https://www.imdb.com/title/tt8714904/

Eve ga ipak.

Odgledao haunted hill, vrhunska serija

Da je bio vangelis u sloznoj braci to bi bio overkill

Boli vas kurac, meni ispit sutra. Kakvi ste vi laditelji jaja, samo uzivate.

Olive Kitteridge

Ok je ovo, solidno odradjeno i gluma je vrhunska, ali nekako ne bas tecno, deluje kao povrsni, neiskreni i isforsirani uradak na temu depresije.

Boli vas kurac, meni ispit sutra. Kakvi ste vi laditelji jaja, samo uzivate.

Шта се полаже братко

Plidu da ne drži dobre pičke na avataru mislim da ga niko ne bi primetio.

A na ekonomiji vodim borbu sa racunovodstvom finansijskim. Bice valjda okej :)

Haha pa to je ona moja psiholoska manipulacija dzonimire, ima nekog efekta

Ја увек помислим риба нека

Лепо је то Плиду. Али нема леба од тог код нас у Босни

Boricemo se, u svakom slucaju ima se vise leba nego sa filozofskim ili politickim :)

То јесте. Срећно