Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
izgleda da ovo nije za nas sirotinju :(
Mozda neko okaci klip kako gleda pa tako mozemo da gledamo i mi sto smo sirotinja :)
https://www4.knaben.org/s/keepgoing.php?url=torrent/28011379/Black_Mirror_-_Bandersnatch_2018_WEB-DL_720p_DUAL
Evo ga neki torent mada ne ulazem neke nade u to.
Hehe skidaj virus sirotinjo
Dobar je link,sutra gledam i preksutra posto traje 5 sati :)
Verovatno su ubaceni svi pathovi.
Iznenadilo me koliko je dobar torent,nisam ocekivao virus,ali nisam ni ocekivao neki gledljiv snimak i da imaju svi pathovi.
скинуо сам преко торента и сјебао се.. траје 5 сати тј. приказује све могуће опције у филму, а бесмислено је гледати кад не можеш да бираш..Сад ћу покушати да зајебем неког лика да ми да његов акаунт на нетфликсу
иначе, ствар је 10/10 само ако можеш да бираш
Sto radite to kad znate da ne radi preko torrenta. Samo sjebete seriju. Kakvi ste indijanci jebotebog, pa uzmi jedan mjesec free netflix i isprobaj to
Супер је Бендерснеч. Конташ као да ти нешто контролишеш, а онда сконташ да си ограничен само на изборе које је неко други за тебе већ направио, и да си заправо исти као Стефан, само док то сконташ.
Кад једном сконташ шта су хтели да ти поруче, после више нема ни смисла да се даље играш, постане заморно, јер никад не буде како ти оћеш и како си замислио, возају те како се њима ћефне. Онда сконташ да је тако и у животу, да конташ као да имаш неку слободну вољу, а заправо стално бираш између нечега што ти је неко други поставио, и твој живот се одвија у складу са тим наметнутим изборима.
И да, отворите мејл налог неки безвезе и пријавите се за метар Нетфликса џабе, вреди због Бендерснеча, стварно је добро, иако врло ограничено искуство.
Топла препорука за Нетфликс иначе, стално имају нове ствари. Ако вам је скупо тих десетак евра месечно, нађите 2-3 људи и поделите, можете да направите један налог и у оквиру тог налога да имате ваљда макс 4 профила, тако да не сметате један другом.
Jel istina da u srbiji ne mozes da gledas ni 50% stvari koje mozes npr u nemackoj?
Sećam se da je bila priča valjda da ne možeš da gledaš njihov originalni sadržaj čiju su licencu za emitovanje prodali već nekom domaćem emiteru npr da house of cards nisi mogao da gledaš na netflixu dok je serija išla na rtvu ne znam jel još uvek tako.
I Ray Donovan jebe silno.
Papet ne znam bas dal je 50 posto ali znam da u Austriji brda stvari imaju koje kod nas nemaju
Tako je i jos su nazvali taj zakon ,,zabranjeno za pse i Srbe,,
Hahaha zabranjeno za pse i srbe najjace nesto sig
Domaca serija na HBO uskoro, Uspjeh se zove
Плиду је муслиман не вјерујте му ништа
Uspjeh, pilot epizoda, izvolite:
https://www.youtube.com/watch?v=9cF9_U_PJ6w
Kad pre obrisano.