Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Meni nije obrisano!
Zato sto verovatno jos nisi zatvorio onaj tab.Otvori u drugom i videces,ali nemoj zatvarati ovaj ni refresovati,zato sto ti gledas obrisani video.
Jesam, ugasio chrome i opet može; možda je do geografije i prava :-)
Znaci ipak je istina ono o zabrani za pse i Srbe :(
sto za pse :(
Ako nekog zanima nova epzoda lutera izašla i naredna tri dana izlazi svaki dan po jedna.
zna li ko šta se dešava sa Into the Badlands
Glavni, nema informacija za s04
Ko je pricao ovde da je Preacher sranje serija?
Ja krenuo da gledam, bas mi se dopala, ne bih da otkrijem da se posle sjebala zestoko.
Ne znam šta da ti kažem. Ima u prvoj sezoni dobrih momenata i uvrnutog humora, al priča ko priča ne ide nigdje. Ja sam se baš natjerao da odgledam drugu sezonu. Bolje prekini ranije.
Добар је Бандерснеч.
Ја одма после угасио налог на нетфликсу не знам за који ће ми курац више.
Филм је добар ал све се врти око глупаве и небитне ствари, дал ће му игрица бити прихваћена или не. Ал има дојајних сцена
Ap, batali seriju, pročitaj strip, ako nisi, meni lično jedan od omiljenih, zabavniji i smešniji dosta od serije.
Gdje kupis strip a da nije knjizara neka ili kako vec, a i tu nemas opcija sem ovih klasicni alan ford i ostala ekipica ?
Escape from dannemora dobra serija, prije neki dan izašla zadnja epizoda.
A kad završite sa serijom imate dokumentarac koji je ne baš toliko zanimljiv ali opet jeste:)
https://youtu.be/LiDDIboHfKQ
Kolega Apofise, ovdje možete pročitati sve epizode stripa Preacher. Nema na čemu :-)
Koja je serija tako dobra da upotpunim praznine?
Hvala vam ljudi.
The Blacklist 6. sezona, sutra i prekosutra po jedna epizoda.
Blacklist su baš na kraju zapetljali i ostavili ogroman klifhenger, vidjećemo šta će biti