Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Вузи
    Ја нијесам, али планирам, излгеда скроз ОКЕЈИ, Уликс верујем покидо, тако кажу у коментарима.

nemoj da gledaš, sranje je. mlako, zajebali su, predvidljivo i šablonski

2. па мораћу, рецензије су превагнуле на позитивну страну

3. ok, možda sam ja previše očekivala jer se dugo pričalo da se snima.
    al evo ovo gledaj, meni je super
    https://m.imdb.com/title/tt4938700/

4. i ovo isto nemoj da gledaš
    http://m.hbo.rs/series/bekstvo-iz-danemore

meni bilo zabavno kao benisio igra i patriša arket se deformisala zbog uloge al sam izdržala tri epizode i ne mogu više

5. U dilemi sam da li da odgledam Narcos ili sad vec cetvrti put, Sopranove

6. Каква преповршна анализа, ни најгори лаик не би успео да напише лошију рецензију од Козме. Капираш ли сада о чему ти причам? Окани се ћорава посла.

7. nemoj, mačak, ponavljaš se, tužno je

8. Док не укапираш, морам да ти репетирам.

9. bokte, čovek ti da prst...

10. Kosmopolita, griješiš za Escape At Dannemora. Prvih par epizoda jesu malo dosadne, ali su zato par zadnjih odlične.
    Ima i dokumentarac koji koji nije ništa specijalno ali ga je zanimljivo pogledati, ne traje preko sat vremena.

11. То сам тео да гледам због Бенисија ал видећу има много серијс тренутачно на лагеру

12. znači, mesja, treba izdržati samo prvih pet dosadnih

13. Dosadni su djelovi sa onom plavom skorupačom sisatom :) Nešto poput onih dosadnjikavih epizoda Game of thronesa, pa nas iznenade dramatičnom i punom akcije.

14. aj probaću da nastavim da gledam

15. Zbog serijw sam skinuo beksrvo iz šošenka da gledam :)

16. a zajebavaš da to nisi gledao pre

17. Jesam mislim ali prije 15 i više godina kad bi ga puštali na tv-u pa kad naletim na njega. Možda i nisam ni tako, ne znam. Zato sam ga i skinuo, da vidim.

18. a odličan je film, klasik jebi ga

19. Aj to, nego znaš li da ima mladih bračnih parova koji nisu gledali Titanik zajedno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.