Ubili sa reklamama, iskace iz frizdera...jos HBO stoji iza toga...
Ali serija je prosjek mozda i losije od toga. Mozda i nije toliko losa, ali je ispala zbog prevelikih ocekivanja.
sad ozbiljno, da li toplo preporučujete tekuću sezonu true detective jer sam odgledao prvu i nije me nešto pipnula ko prethodne dve. Ima vajb na prvu sezonu baš, što je plus jedan, ali ništa naročito, nije me zaintrigirala nešto
Pa meni malo bljutava postala ova treca sezona, nekako mi se sve rano prikazalo, daj boze da sam u krivu ali mislim da su izletili prerano sa nekim otkrivanjem. Razumijem ja da ce imati samo 8 epizoda i da je sad negdje polovina same serije ali mi je sve to nekako njah
Jedino što je kvalitetno u trećoj sezoni True Detectiva je sablasna muzika.
Podsjeća me na Unsolved, seriju o ubistvima Tupaka i Bigija Smalsa, nadam se da neće isti kraj biti kao kod te.
Game of thrones, svaka preporuka mada serija je pri kraju poslednja sezona se snima ko hoće da gleda a nije taman da pogleda 7 koje su izasle i sačeka osmu.
Ocena neka 7,431 jer ima i zmajeva i Žena neka što ulazi u vatru a ne izgori i neki dečko od oko 15 godina sisa majku i dalje i nije kao Bb gde onaj bradonja kuva drogu u kamperu alo nije loša za prekratiti zimske noći
pa ja nikad nisam odgledala titanik u komadu
u stvari videla sam iz delova, a možda nisam ceo film
predugačak za moj ukus
vidiš kako ne mogu sporu seriju da gledam iako igra veliki benisio, nemam živaca za to
https://vukajlija.com/forum/teme/4611-serije-preporuke-kritike-diskusija?strana=424#post_3967405
Ubili sa reklamama, iskace iz frizdera...jos HBO stoji iza toga...
Ali serija je prosjek mozda i losije od toga. Mozda i nije toliko losa, ali je ispala zbog prevelikih ocekivanja.
true detective je lider u kvalitetu
sad ozbiljno, da li toplo preporučujete tekuću sezonu true detective jer sam odgledao prvu i nije me nešto pipnula ko prethodne dve. Ima vajb na prvu sezonu baš, što je plus jedan, ali ništa naročito, nije me zaintrigirala nešto
edit: prvu epizodu treće sezone
Sranjcuga,nije ni prici seriji GOT.
Pa meni malo bljutava postala ova treca sezona, nekako mi se sve rano prikazalo, daj boze da sam u krivu ali mislim da su izletili prerano sa nekim otkrivanjem. Razumijem ja da ce imati samo 8 epizoda i da je sad negdje polovina same serije ali mi je sve to nekako njah
ok, samo reci jel se izdešavalo nešto bitno sad do pola serije, ili se ama baš ništa ne zna nit nalslućuje?
Jedino što je kvalitetno u trećoj sezoni True Detectiva je sablasna muzika.
Podsjeća me na Unsolved, seriju o ubistvima Tupaka i Bigija Smalsa, nadam se da neće isti kraj biti kao kod te.
ne znam za taj Unsolved.
Pa problem je sto se naslucuje, ali kazem obzirom da je 4 od 8 epizoda, za ocekivati je da se nesto pocne naslucivati
Ako nista, prve dvije epizode prave dobar uvod i okej su, treca malo losija a cetvrta je onako moze proci
Game of thrones, svaka preporuka mada serija je pri kraju poslednja sezona se snima ko hoće da gleda a nije taman da pogleda 7 koje su izasle i sačeka osmu.
Ocena neka 7,431 jer ima i zmajeva i Žena neka što ulazi u vatru a ne izgori i neki dečko od oko 15 godina sisa majku i dalje i nije kao Bb gde onaj bradonja kuva drogu u kamperu alo nije loša za prekratiti zimske noći
gejmotron sam pratio intezivno do 4. sezone i 6. mislim epizode i tu sam stao, ko pljuge što sam batalio pre par meseci
panisera gledam sad, dobar je
i ova serija nije losa
https://www.imdb.com/title/tt5992164/
gejmotron sam pratio intezivno do 4. sezone i 6. mislim epizode i tu sam stao, ko pljuge što sam batalio pre par meseci
sigurno si citao knjige pa te je smorilo,idi gledaj filmove andreja tarkovskog i drogiraj se heroinom hipsteru
čitao sam samo belu grivu, naača knjiga ikad.
ponekad trava nikad heroin
Гледа ли ко ово? Black Monday
https://www.imdb.com/title/tt7406334/
Не знам да ли да почнем, вуче мало на Тхе Деуце, који ми се свидео. Видим да има тог скорцсеовог вајба.
Jao opet ovo pisanje toliko me iziritira da ne mogu opisati.
Ajde ne pisite engleske izraze na cirilici jebenoj koji vam je kurac jebali vas hijeroglifi pisite ko sav normalan svijet