Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Kako na cirilicu "bukvalno" transkribovati "Q", "W", "Y" i "X"?

2. Ajde ne pisite engleske izraze na cirilici jebenoj koji vam je kurac jebali vas hijeroglifi pisite ko sav normalan svijet

Aјде бре одјеби говедо брђанско, иди урлај и завијај негде, турим и тебе и нормалан свет на ову курчину циганску.

3. На кинеском ћу да пишем овде ако хоћу и шта ћеш да урадиш? Неки пресмешни пост ћеш да испишеш. Ае тићу.

4. Mrs stoko necivilizovana jebalo te madjarsko pismo

5. ja kad rukom pisem ne umem pisati latinicom presporo je a na internetu mi je vrlo nezgodno cirilicu koristiti

6. mislim nerviram se kad vidim bugare kako pisu cirilicom na internetu tako da ni ja to ne radim

7. Pa samo madjari i grci jos pisu tim svojim pismima bagavim. Francuzi englezi i njemci pisu latinicom !!

8. Ja kad vidim da neko pise na cirilicom na netu, odmah znam da cuva krave i smrdi na balegu

9. Mrs stoko necivilizovana jebalo te madjarsko pismo

Ајде бре не грди говедо брђанско, једино што можеш је да сереш овде.

10. debilcino taj bangavi grcki je razlog sto latinica postoji uopste

11. Hahaha otkad se niko nije isprimao na ove prozivke moje glupe hahaha

12. joj kakav trol postideo sam se sto me je zajebao

13. A vamo u Austriji ne pisete cirilicom ccc

14. Latinica > cirilica
    Englezi, francuzi i njemci > grci bugari i madjari

15. Пишем ти курцем по сиси што те је задојила.

16. Ne zatrpavajte temu napadate me bez razloga stoko

17. Говедо мало, да си човек сад би ме већ у ПВТ-у питао ко сам и где живим и да се ишибамо ко људи. Али нећеш ти то јер си сисица која нема мудашца ко комарац. Ае обриши све ово и не бламирај се. Молим и дежурног модератора да то уради. Овакву пизду нисмо имали још од Џимија.

18. sta ti je covece hahaha

19. daj smiri se vodicu te na milksejk nemoj ga tuci

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.