Говедо мало, да си човек сад би ме већ у ПВТ-у питао ко сам и где живим и да се ишибамо ко људи. Али нећеш ти то јер си сисица која нема мудашца ко комарац. Ае обриши све ово и не бламирај се. Молим и дежурног модератора да то уради. Овакву пизду нисмо имали још од Џимија.
Kako na cirilicu "bukvalno" transkribovati "Q", "W", "Y" i "X"?
Aјде бре одјеби говедо брђанско, иди урлај и завијај негде, турим и тебе и нормалан свет на ову курчину циганску.
На кинеском ћу да пишем овде ако хоћу и шта ћеш да урадиш? Неки пресмешни пост ћеш да испишеш. Ае тићу.
Mrs stoko necivilizovana jebalo te madjarsko pismo
ja kad rukom pisem ne umem pisati latinicom presporo je a na internetu mi je vrlo nezgodno cirilicu koristiti
mislim nerviram se kad vidim bugare kako pisu cirilicom na internetu tako da ni ja to ne radim
Pa samo madjari i grci jos pisu tim svojim pismima bagavim. Francuzi englezi i njemci pisu latinicom !!
Ja kad vidim da neko pise na cirilicom na netu, odmah znam da cuva krave i smrdi na balegu
Ајде бре не грди говедо брђанско, једино што можеш је да сереш овде.
debilcino taj bangavi grcki je razlog sto latinica postoji uopste
Hahaha otkad se niko nije isprimao na ove prozivke moje glupe hahaha
joj kakav trol postideo sam se sto me je zajebao
A vamo u Austriji ne pisete cirilicom ccc
Latinica > cirilica
Englezi, francuzi i njemci > grci bugari i madjari
Пишем ти курцем по сиси што те је задојила.
Ne zatrpavajte temu napadate me bez razloga stoko
madjari ne pisu cirilicom
https://res.cloudinary.com/fen-learning/image/upload/c_limit/infopls_images/images/emoji-laughing-tears.jpg
Говедо мало, да си човек сад би ме већ у ПВТ-у питао ко сам и где живим и да се ишибамо ко људи. Али нећеш ти то јер си сисица која нема мудашца ко комарац. Ае обриши све ово и не бламирај се. Молим и дежурног модератора да то уради. Овакву пизду нисмо имали још од Џимија.
sta ti je covece hahaha
daj smiri se vodicu te na milksejk nemoj ga tuci