Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
znam i ja jednu sa faksa baš.
Ti što traže da im potpiše da nećeš da zatrudniš zapravo mrze tvoje dijete, a ne tebe. On hoće da te zaposli, ali ne teba. NE MRZI ŽENE!
Sad ozbiljno. To sa tim primjerima o trudnoći, zapošljavanju i Srbiji ne ide za raspravu o feminizmu. U Srbiji su svi podjednako obespravljeni što se poslova tiče. I muškarci i žene. A to da žene ne treba da zadiru u sport i vojsku, kurčina. Skupi ti svojih jedanes baraba pa odigraj protiv ženske reprezentacije NR Koreje. A za muda pitajte Milunku.
kako da poredimo babe i žabe? ako ćemo porediti onda protiv njih treba da igra muška reprezentacija NRK :-)
Eeee, nije. Pošto kažeš da nisu sposobne odrediti neke stvari zbog svojih urođenih ograničenja. Trebalo bi da smo superiorniji, bez obzira na trening i pripremu, ne?
pa kada se nešto upoređuju poštuju se neki parametri.
kizo, mače, taj rad :)
Феминизам је кад риба може да дође до курца за секунд, а лик мора да јури пичку данима да би је добио. Осим ако је пун пара.
DVIJEILJADEPLUSOVAH
Феминизам је кад риба може да дође до курца за секунд, а лик мора да јури пичку данима да би је добио. Осим ако је пун пара.
ja ću dodati amin na to.
Jebo parametre, ja ne poredim normalno nego u pičku.
Uglavnom, sposobne su da se posvete (mentalno nisu ograničene za sport) nečemu i da budu bolje nekoliko klasa od prosječnog ljudskog bića. Eto.
A što se feministkinje ne angaćuju gdje treba. Što je Ukrajina važnija od Saudijske Arabije? Taj feminizam je pomodarstvo.
Tako je, teoretisanje je za fensere a primena toga za idiote koji predstavu nemaju gde se nalaze.
Ako ćemo da budemo realni, ugroženo je pravo kada te neko pita da budeš trudna, a ne još da ti brani. Kakva trudnoća, to je za gejeve, njima je to bitno, dosta smo se mi žene mučile.
Pričamo o ženskim pravima a kakva ćeš jadnica da budeš u Jagodini kada te Palma tera da imaš troje, inače ništa od povlastica koje druge dobijaju, tipa more i da dete ide u Italiju, a ti da pokazuješ slike dok se ručak krčka. Aaa nemaš strije ali zato čitaj knjige i sedi kući.
nisam nigdje rekao mentalno ograničene, rekao sam emocionalni nedostatak, a prvenstveno mislio na situacije u ratnim dejstvima. ne znam da li si čita, ali njemci su imali problema sa ženama vojnicima u afganistanu koje nisu mogle da izdrže stres i napetost koja prijeti od bombaških napada, i muškarci su to imali s tim što oni to mogu potiskivati, nije ni to dobro ali te čini pouzdanijim vojnikom.
Ima i žena i muškaraca pičaka. U današnjim uslovim ratovanja muško ili žensko nema mnogo razlike. Jedino ako počnu da se jebu ko zečevi.
Nisam do sada video izrazito privlačnu žensku osobu koja se bori za ženska prava. Ukoliko je sposobna da pronađe muža koji će je izdržavati, što bi se borila kad je ispunila najbitnije. Uglavnom su to žene kojima fali još samo kurac da bi bile iste kao muškarci. Elem, napisah svoje viđenje toga ovde, kratko i jasno.
Anželina je lepo objasnila kako su žene korisne u ratu služe kao idealan stalak za kalaš
http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/10/IN-THE-LAND-OF-BLOOD-AND-HONEY_i02-535x355.jpg
Ja nikadn nisam vidjeo feministkinju.
Feminizam.
To nije Andželina.
Јбг, јеврејски капиталистички закони тржишта.
Будалаштина је то што је у питању период од више година, компромисно решење би било, рецимо, годину дана ако би то правило већ морало да остане на снази.
За све је крив Секс и град..