Ko je vas virtuelni partner ovde na Vuki, kao i sa kim se najvise igrate ili imate pvt prepisku?Ko je vasa srodna dusa u ovom paralelnom svetu i zasto?Pokusajte da to bude samo jedna osoba...
Moj virtuelni partner je za sada Predrazinjo, sto svi znate, ali ko zna hoce li ga oduvati vetrovi sa Dunava:))))
Najvise se igram sa njim u poslednjih par dana, zato sto je opiceni pesnik, duhovit je, dobronameran, i ima lep osmeh. Nije bas moja druga polovina ali moze se reci da je srodna dusa, sto se zajebancije tice...
Posto u ovom postu moze samo jedna osoba, ja cu u nekom narednom navesti jos po neku simpaticnu osobu sa kojom volim da se igram ovde na Vuki
Mislim da je bolje da trazimo partnere po ovom sajtu i kad ih primetimo upisemo ih
npr: Jercho, Soen i Yomax ljubavni trougao jutarnje kafe.
Elenna i Predrazinjo forumasi :)
Jtu i Insolent, mogli bi komotno da pricaju na engleskom, medju njima postoji nekakvo obostrano postovanje, ako sam dobro skapirala,svidja im se ista muzika:)
Varam li se?:)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ko je vas virtuelni partner ovde na Vuki, kao i sa kim se najvise igrate ili imate pvt prepisku?Ko je vasa srodna dusa u ovom paralelnom svetu i zasto?Pokusajte da to bude samo jedna osoba...
Moj virtuelni partner je za sada Predrazinjo, sto svi znate, ali ko zna hoce li ga oduvati vetrovi sa Dunava:))))
Najvise se igram sa njim u poslednjih par dana, zato sto je opiceni pesnik, duhovit je, dobronameran, i ima lep osmeh. Nije bas moja druga polovina ali moze se reci da je srodna dusa, sto se zajebancije tice...
Posto u ovom postu moze samo jedna osoba, ja cu u nekom narednom navesti jos po neku simpaticnu osobu sa kojom volim da se igram ovde na Vuki
elenna, pa kako da nabrojim jednog? :(
Mislim da je bolje da trazimo partnere po ovom sajtu i kad ih primetimo upisemo ih
npr: Jercho, Soen i Yomax ljubavni trougao jutarnje kafe.
Elenna i Predrazinjo forumasi :)
ok, moze i tako...
hajde da nalazimo parove ili da predlazemo nekome ko bi mu bio idealan virtuelni partner:)
Jtu i Insolent, mogli bi komotno da pricaju na engleskom, medju njima postoji nekakvo obostrano postovanje, ako sam dobro skapirala,svidja im se ista muzika:)
Varam li se?:)
elena, nađi ga meni, ajd:)
moze
scumbag i zla bi bili superiska :)))))))))))))))))
Energija i Dalton111, nova ljubav na vidiku..ispipavanje terena, pa kuda ih voda odnese:)))
Zmia & Trouble - kolege sa faksa, uštreberisali jedan deo foruma :))
Insolentna sa više njih: Maestral i iskusni na komentarima, Playa Hater na forumu :))
Mešja i Seljak - nekad na forumu idealan spoj, sad su prestali da rade :)
hahahahahahaha,da:))))
ladjar i Djavolica- dokaz da su muskarci kao markica za pisma, sto im vise pljujes oni se vise lepe:)))))
Ellena, da li si ti Katarina Belic?
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=49987§ionId=56&view=story
ahaha GM to je ta!
Pa bila mi je sumLjiva jos od ranije, al sad se skroz razotkrila.
ahahahahahaha e, elenna, elenna...
hahahahahahahahahahahahahahaha...dobra ideja, sinak, dobra ideja...knjige li ti mudrijaske:)))))
GM,a kako si ti tako upoznat sa Katarinom Belic? Potrazio si njene usluge?Pa je l pomaze?:)))))))))))))))))))))))
draga elenna pomozi mi da odlucim:
pedro, dusan ili dalton?
a mozda i boxy?
Ajde sta sada govoris sama o sebi u trecem licu. Pa znas vec odgovor, upoznali smo se.
Cek, da pogledam dupe od pasulja, i sise od graska....mmmmmmmm...Pedro mi ne zvuci bas pouzdano, ovo je Srbija..da prostis Pedro:)))))))
Dusan mi zvuci mocno, asocijacija na cara mudonju...Ukrotio bi te ko Aca Veliki Bukefala:))))
Daltona bi ti smazala za dorucak...
Boksi je mozda onaj pravi...Decko koji obecava:))))
Izvinite sva cetvorica, ja ne znam lik i delo ni jedanoga od vas, samo sudim na osnovu nadimaka:)))))))