Ko je vas virtuelni partner ovde na Vuki, kao i sa kim se najvise igrate ili imate pvt prepisku?Ko je vasa srodna dusa u ovom paralelnom svetu i zasto?Pokusajte da to bude samo jedna osoba...
(ovo je tema)
zasto onda mene jana vezuje sa ljudima zenskog roda sa kojima nisam progovorio ni rech?of topikujem se ja, ne trazite me, bic daleko, van domashaja vashe nerazumnosti :0)
Da znas da ti verujem:)))On je antiprotivan ovim ,,sajber nolajferskim,, brakovima, sto je i danas definisao...Kumo moja, ce ga zenimo zimus...ima i u pesmici, na nasoj staroj temi:))))Pesmica Vetricu sarenicu:))))
Artemida i Domina :)))
Lezbache?!?!?!?nisam znao, kako covek samo moze da pogresi
Sevast i Puname... zato sto sevast ceni novo meso :)
Sto lezbache??????????????valjda ovdje pishe ko se s kim najbolje konta,druzi...virtuelni partneri.........a ne sexualni partneri....
pa kad je staro ishabano
partner nije neko sa kim se druzis, on je partner u necemu.onda ste trebali da nazovete temu boni i klajd vukajlije :0)
ovo poslednje sto si napisao nema veze s mozgom,al' dobro....
Ko je vas virtuelni partner ovde na Vuki, kao i sa kim se najvise igrate ili imate pvt prepisku?Ko je vasa srodna dusa u ovom paralelnom svetu i zasto?Pokusajte da to bude samo jedna osoba...
(ovo je tema)
Partner u druzenju......eto ti partnera u necemu....jbt
yomax i sevast:)
zasto onda mene jana vezuje sa ljudima zenskog roda sa kojima nisam progovorio ni rech?of topikujem se ja, ne trazite me, bic daleko, van domashaja vashe nerazumnosti :0)
i bolje ti je kad pricas nebuloze
Setih se..Inso i Maestral:)))) Gresim li,snajka???Kumo i maticarkooooo:)
Elenna samo ja i ti provodadzisemo....
zevonja i domina... tu nece biti iznenadjenja :)
Neka neka...posle ce nam biti zahvalni:)))))
ti
hahaha dačo ne odustajes
Ne grešiš, Elenna, ćero, samo što je to jednosmerna ljubav ;-)
Da znas da ti verujem:)))On je antiprotivan ovim ,,sajber nolajferskim,, brakovima, sto je i danas definisao...Kumo moja, ce ga zenimo zimus...ima i u pesmici, na nasoj staroj temi:))))Pesmica Vetricu sarenicu:))))
ozenicu te