GM i Euglena, ne znam zasto, tako mi dobro zvucite zajedno. Sinak, rekla sam ti jos u agenciji za Euglenu, a ti zvizdis po americki,sto bi rekli Grci:))))
Ajoj, što me isprozivaste :-)
For the record, Maestral je moj prvi virtuelni partner, a posle njega sam postala forumski promiskuitetna i menjala sam ih redom.
Mislim da bi Groucho_Marx odlično išao uz Energiju.
elennaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee molim te imaj milosti
elenna i moma?
a bila bi to urnebes kombinacija :)
Crna Jano, mislosti nemas:))))))))))))))))))))))))))))))) Moma? :)))))))))))))))))))))))))))))))) upravo mu pogledah avatar:)))))kukukukukukuku:)))))))))))))))
Energija i Vlajkoseljak...Energijoooo,oooo, Energijo, ima li nade za vas?:))))
GM i Euglena, ne znam zasto, tako mi dobro zvucite zajedno. Sinak, rekla sam ti jos u agenciji za Euglenu, a ti zvizdis po americki,sto bi rekli Grci:))))
Domina i Sinhronicitet... ne znam zasto al bi bili dobri
Ja da budem paramecijum, a?:)
elenna, a sta mislis o ludom?
sifra: neodlucna
:)))))))))))))
gm i lotosov cvet moze?
Ja dodjoh da raskrinkam Ellenu, a vi me vec ozeniste 2 puta. Sta ti je profesionalizam...
Ajoj, što me isprozivaste :-)
For the record, Maestral je moj prvi virtuelni partner, a posle njega sam postala forumski promiskuitetna i menjala sam ih redom.
Mislim da bi Groucho_Marx odlično išao uz Energiju.
insolent defender - ming - tasmanijski djavo
Ahahaaah neuništivi trio
Nisam ja bezveze virio u Insolentičinu sobu, dok mi je Đavolica držala lopovske... :))
kako sam mogla da zaboravim karizma nasa harizmaticna i prvi jedini srpski vampir
elenna i ming
energijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 100%
Moj virtuelni partner je postao moj stvarni partner. :)
Šta li će LZZ i 2pan da kažu na ovu temu??? :)))
Jana i Ludi psihijatar??Jano, sta kazes?
elennaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee molim te imaj milosti
elenna i moma?
a bila bi to urnebes kombinacija :)
artemida i lud, hihi, ovo bi bila extra kombinacija:)
Crna Jano, mislosti nemas:))))))))))))))))))))))))))))))) Moma? :)))))))))))))))))))))))))))))))) upravo mu pogledah avatar:)))))kukukukukukuku:)))))))))))))))
Energija i Vlajkoseljak...Energijoooo,oooo, Energijo, ima li nade za vas?:))))
Christine i Celt:)) Ima vatre, ima dima...Ima li?
ih sta cu ti elenna kad si me prva capnula sa ludim... zelim nekog opasnog Vukajlija frajera :)