Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
GM i Euglena, ne znam zasto, tako mi dobro zvucite zajedno. Sinak, rekla sam ti jos u agenciji za Euglenu, a ti zvizdis po americki,sto bi rekli Grci:))))
Domina i Sinhronicitet... ne znam zasto al bi bili dobri
Ja da budem paramecijum, a?:)
elenna, a sta mislis o ludom?
sifra: neodlucna
:)))))))))))))
gm i lotosov cvet moze?
Ja dodjoh da raskrinkam Ellenu, a vi me vec ozeniste 2 puta. Sta ti je profesionalizam...
Ajoj, što me isprozivaste :-)
For the record, Maestral je moj prvi virtuelni partner, a posle njega sam postala forumski promiskuitetna i menjala sam ih redom.
Mislim da bi Groucho_Marx odlično išao uz Energiju.
insolent defender - ming - tasmanijski djavo
Ahahaaah neuništivi trio
Nisam ja bezveze virio u Insolentičinu sobu, dok mi je Đavolica držala lopovske... :))
kako sam mogla da zaboravim karizma nasa harizmaticna i prvi jedini srpski vampir
elenna i ming
energijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 100%
Moj virtuelni partner je postao moj stvarni partner. :)
Šta li će LZZ i 2pan da kažu na ovu temu??? :)))
Jana i Ludi psihijatar??Jano, sta kazes?
elennaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee molim te imaj milosti
elenna i moma?
a bila bi to urnebes kombinacija :)
artemida i lud, hihi, ovo bi bila extra kombinacija:)
Crna Jano, mislosti nemas:))))))))))))))))))))))))))))))) Moma? :)))))))))))))))))))))))))))))))) upravo mu pogledah avatar:)))))kukukukukukuku:)))))))))))))))
Energija i Vlajkoseljak...Energijoooo,oooo, Energijo, ima li nade za vas?:))))
Christine i Celt:)) Ima vatre, ima dima...Ima li?
ih sta cu ti elenna kad si me prva capnula sa ludim... zelim nekog opasnog Vukajlija frajera :)