Vaš virtuelni partner

1. Jano,pa Ludi psihijatar je lep decko. Videla sliku?Pogledaj malo, pa ces shvatiti da ti ja zelim dobro:)

2. Jano, evo jednog opasnog momka za tebe...Reservoir dog? OK?

3. Elena ne poznajem doticnog... A vidim da ti zelis grubu igru e pa evo ti
    elenna i sevast to su srca dva...ljubili se grlili...

4. Eto ti ga sad:)))))) Jano,vise se necu baviti tvojim partnerima, tebi niko ne valja:)))Nego ti,snajka draga, sama da nadjes.U tvom slucaju sam omanula:))))

5. Ja imam svoju dusicu dragu, upravo je stigao, i necu nikoga drugog:))))

6. Ej, Jano, pazi sta pričaš i kog mi biraš ženi za švalera:)))

7. E,vidis, Jano, i sam se ukljucio:)))))To je on:)))

8. Predrazinjo.... nije ti ona tako odana lukava je ona aha vidim joj na avataru :))))))))))))

9. Nema veze, Jano, tako mi prija da uživam u svojoj naivnosti :)))

10. znam znam coveku je najlepse kad je od ljubavi slep :)))))

11. Nego, učini mi se malopre da imaš da dodaš nešto na ovoj temi, ali bih rekao da nas još nisi prosvetlila imenom izabranika svog :)

12. Jano,stidi se...ima on dokaze o mojoj vernosti:)))Ako koza laze...:)))

13. ..ne laze rog :))))))))))
    ahhh nisam vam otkrila ja sam laka devojka.. imam ih vise... :)))

14. Šta bi sa moralom...ccccc...? :)

15. ispao mi ko djon od stare patike negde usputa... ali da si ogradim ja njih sve volim sve :)

16. This forum is owned by predrazinjo & elenna.

Zaključak: moraću da postujem više. :)

17. Bara, kako vidim u nekim postovima, imaces ti sad vise zanimacije u real life-u....možete i definicije da pišete zajedno...:)))

18. Imam ja jos jedan par pacijenata za ovu igricu
    Tarara i Boxy.. mislim da bi nasi buduci lekari bili lep par :)

19. Grozim se svake vrste izskrene jubavi kada se covek deli na dva dela da bi postao celina sa nekim drugim, F.U.J. sving je zakon!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.