Vaš virtuelni partner

1. Jano,pa Ludi psihijatar je lep decko. Videla sliku?Pogledaj malo, pa ces shvatiti da ti ja zelim dobro:)

2. Jano, evo jednog opasnog momka za tebe...Reservoir dog? OK?

3. Elena ne poznajem doticnog... A vidim da ti zelis grubu igru e pa evo ti
    elenna i sevast to su srca dva...ljubili se grlili...

4. Eto ti ga sad:)))))) Jano,vise se necu baviti tvojim partnerima, tebi niko ne valja:)))Nego ti,snajka draga, sama da nadjes.U tvom slucaju sam omanula:))))

5. Ja imam svoju dusicu dragu, upravo je stigao, i necu nikoga drugog:))))

6. Ej, Jano, pazi sta pričaš i kog mi biraš ženi za švalera:)))

7. E,vidis, Jano, i sam se ukljucio:)))))To je on:)))

8. Predrazinjo.... nije ti ona tako odana lukava je ona aha vidim joj na avataru :))))))))))))

9. Nema veze, Jano, tako mi prija da uživam u svojoj naivnosti :)))

10. znam znam coveku je najlepse kad je od ljubavi slep :)))))

11. Nego, učini mi se malopre da imaš da dodaš nešto na ovoj temi, ali bih rekao da nas još nisi prosvetlila imenom izabranika svog :)

12. Jano,stidi se...ima on dokaze o mojoj vernosti:)))Ako koza laze...:)))

13. ..ne laze rog :))))))))))
    ahhh nisam vam otkrila ja sam laka devojka.. imam ih vise... :)))

14. Šta bi sa moralom...ccccc...? :)

15. ispao mi ko djon od stare patike negde usputa... ali da si ogradim ja njih sve volim sve :)

16. This forum is owned by predrazinjo & elenna.

Zaključak: moraću da postujem više. :)

17. Bara, kako vidim u nekim postovima, imaces ti sad vise zanimacije u real life-u....možete i definicije da pišete zajedno...:)))

18. Imam ja jos jedan par pacijenata za ovu igricu
    Tarara i Boxy.. mislim da bi nasi buduci lekari bili lep par :)

19. Grozim se svake vrste izskrene jubavi kada se covek deli na dva dela da bi postao celina sa nekim drugim, F.U.J. sving je zakon!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.