Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
banovana si jer karo nije u modi .
Banovan si jer si opsednut avatarima.
banovan si jer ja nemam potrebu kao Ti kao svi, da o tebi i bilo kome drugom znam bilo sta vise od avatara i nicka...
Banovan si jer si u prethodnom postu rekao o sebi mnogo više nego što me zanima.
Banovan si jer pada kisa a tebe bas briga za to
za Reservoir dog
banovan si jer ja ne trazim devojku kao ti na vukajliji, tako da i ovo sto si saznao nicemu ti ne koristi, jer ja ne nosim suknju.
Banovan si sto si grub prema dogu.
Banovana si jer ne mogu vise da podnesem kandidate i ne umem da donesem odluku :)
@elenna
Banovana si jer mi zbog kiše trokira net. Dodatni ban jer si me tako šarmantno uzela u zaštitu.
@Plazma keks
Banovan si jer sam počeo da gubim strpljenje za balavce poput tebe.
@energija
Banovana si jer dok se ti odlučiš Srbija će da uđe u EU.
banovan si jer tesko da ce Srbija u EU.
Banovana si zbog opravdanog pesimizma.
Banovana si zbog racionalnosti
Banovan si jer mi je drago sto si tu
Banovana si jer je to vise nago obostrano :)
Banovan si jer mi Jana nudi drugog,a ja hocu samo tebe:)
Banovana si jer sam je upozorio šta radi :)
Banovana si jer ne znas da mi nadjes decka :)
Banovana si jer nisam znao da ti treba pomoć :)
Banovan si jer sam se sama snasla :)
Banovana si jer mi je drago zbog toga