Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si sto je ova kisa bas smaracka
banovan si jer ne znas ko je :)
Banovana si jer sam radoznao :)
Banovan si jer je radoznalost ubila macku
Banovana si jer ti već znaš da sam radoznao :)
Banovani ste ako ne pogodite :)
Banovana si jer ih imas vise, pa ne mogu da pogodim...:)
Banovana si jer isto razmišljamo :)
banovani ste jer sam uparvo dobila buket ruza :)))))
banovana si jer to mora da je neko mnogo zaludan, ili je omasena adresa :)
@Jana
Banovana si jer samo veštačko cveće ne vene
@plazma
Banovan si za dobro veče
Predrazinjo, banovan si jer meni nisi rekao ,,dobro vece,,:)
banovana si jer smo se dogovorili da je predrage nas, sta sad kukas :)))
Dobro vece moj drug predrage.
Banovan si jer ga nismo pitali da li se oseca kao ,,nas,,:)
banovana si jer se predrage ne oseca on se kupa :)
banovan si jer mi ti nesto mnogo njuskas muza:)
banovana si jer prele je kao cola cvaciji i niciji, on je predrage nacionale,i moj i đanin i zvekanov itd...
Banovan si jer je to istina...If you love someone set him free, zar ne?:)))
Banovani ste jer spletkarite :)))
banovan si jer samo caskamo:)))