Банован/а си IV

1. Banovan si sto je ova kisa bas smaracka

2. banovan si jer ne znas ko je :)

3. Banovana si jer sam radoznao :)

4. Banovan si jer je radoznalost ubila macku

5. Banovana si jer ti već znaš da sam radoznao :)

6. Banovani ste ako ne pogodite :)

7. Banovana si jer ih imas vise, pa ne mogu da pogodim...:)

8. Banovana si jer isto razmišljamo :)

9. banovani ste jer sam uparvo dobila buket ruza :)))))

10. banovana si jer to mora da je neko mnogo zaludan, ili je omasena adresa :)

11. @Jana
    Banovana si jer samo veštačko cveće ne vene

@plazma
    Banovan si za dobro veče

12. Predrazinjo, banovan si jer meni nisi rekao ,,dobro vece,,:)

13. banovana si jer smo se dogovorili da je predrage nas, sta sad kukas :)))

Dobro vece moj drug predrage.

14. Banovan si jer ga nismo pitali da li se oseca kao ,,nas,,:)

15. banovana si jer se predrage ne oseca on se kupa :)

16. banovan si jer mi ti nesto mnogo njuskas muza:)

17. banovana si jer prele je kao cola cvaciji i niciji, on je predrage nacionale,i moj i đanin i zvekanov itd...

18. Banovan si jer je to istina...If you love someone set him free, zar ne?:)))

19. Banovani ste jer spletkarite :)))

20. banovan si jer samo caskamo:)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.