Ниски момци - високе девојке

  1. normalno da ne mora ali problem je sto su vecina takvih likova kompleksasi.a oni koji su na neki nacin zanimljivi oni uvek mogu da navataju

  2. hahaha tilmo al si prepreden

  3. impressionism
    Капирам да ниски мушкарци (рецимо испод 175цм) нису много пожељни међу женама. Не генерализујем, могу и да буду пожељни, али хоћу да кажем да им ту висина свакако не помаже. И то схватам, у реду. Висина одаје утисак моћи, жене се осећају сигурније када су са крупнијим ликом, блаблабла.

    Али лик од 185 би оној од 195 и оној од 165 требало да делује једнако поуздано, зар не?
    Е ту долазимо до онога што мени није јасно. Зашто више од 90% девојака отворено кажу да "никада не би могле да буду са ликом који је нижи од њих"? И обрнуто; зашто момци неће да стартују девојке више од себе? Шта је ту проблем? Шта сад, ако је нека девојка висока 186цм, а момак 182, подразумева се да он нема шансе код ње па не треба ни да покуша?

    У реду је да неко воли високе, неко воли ниске, некима висина није много важна, али мислим да није баш нормално што већина ово сматра непремостивом препреком.
    Јел то последица несигурности? Да им се неко не смеје, јер сад се то не сматра нормалним? Мислим на оба смера ове појаве.

    Имам 2-3 брачна пара међу рођацима који су такви да је муж и по 10цм нижи од своје жене. То старијим генерацијама (шездес-неко, рецимо) није био проблем. Мени, лично, не би представљало апсолутно никакав проблем да будем са девојком која је виша од мене.

    Шта мислите о овоје појави?

    Ako je dobrog izgleda, što da ne. Možda je čak i dobro jer ima nešto u tom kontrastu, ako je ona par cm viša, a uzgred lepa, da treba malo da se sagne da me poljubi. :)

  4. Devojke vole visoke muskarce, vole ramena, vole trbusnjake. Nema tu sta da se ne razume, isto tako zene mogu da na forumu ana.rs ovore temu zasto muskarci vole zene sa vecim sisama, boljim dupetom, uzim strukom...

  5. ja znam jednu koja je baš visoka i kaže da joj je razgovor sa nižim muškarcem isto kao da priča s detetom

  6. nadje lonac poklopac nadje vreca zakrpu XD

  7. ja znam jednu koja je baš visoka i kaže da joj je razgovor sa nižim muškarcem isto kao da priča s detetom

    Па да. Познајем пар девојка, високе 165-170, попну се на неке штуле од 20 и кусур сантима и онда су им ниски и ови од преко 185 цм. Знам доста девојака девојку које су за главу ниже од мене у патикама, а кад се попну на неке платформе и изгледају више. Не знам шта мисле да постигну са том обућом, неће обувене ићи целог живота.

    Пази није реално да са висином 170 смуваш девојку од 180. али ако сте приближно исте висине, може за толико да се жртвује и да сачува своју кичну па да се не качи на већ поменуте штуле.

  8. Па да. Познајем пар девојка, високе 165-170, попну се на неке штуле од 20 и кусур сантима и онда су им ниски и ови од преко 185 цм. Знам доста девојака девојку које су за главу ниже од мене у патикама, а кад се попне на неке платформе и изгледају више. Не знам шта мисле да постигну са том обућом, неће обувене ићи целог живота.

    Па јасно је брт, оће да избегну да их мувају ниски ликови из Ћуприје, њихова циљна група су људи са станом у Београду. :)

  9. Poznajem par žena koje su mi dale pičke samo zato što sam direktor. Doduše i visok sam solidno.

  10. И доминантно пребациш стомак преко њене буље у догију да покажеш своју надмоћ, зар не? Прави човек.

  11. štikle su u stvari zdrave za kičmu i karlicu, nebitno je to sad...
    znam da je ova ženski proviron, ako je neko i ovde na vukajliji zanima prvo pitanje je koliko je visok, nema šanse ni da se zeza s njim virtuelno ako je niži od nje

    a uopšte se slažem to oko približne visine, ja se recimo osećam neprijatno ako čak i stojim pored dvometraša nekog, prosto je neprirodno, osećam se ko patuljak

  12. a sto li zene nose one baletanke

  13. Hahahaha vidi fendera ovog smetaju mu stikle

  14. Па јасно је брт, оће да избегну да их мувају ниски ликови из Ћуприје, њихова циљна група су људи са станом у Београду. :)

    Пу! Знао сам! Лолололо

  15. izijem, ne bi verovao koliko od baletanki smrde noge, to ti je najgora obuća ubedljivo.
    to ti je socijala u stvari, u proseku koštaju 800 dinara, lepe na oko samo, neviđeno neudobne

  16. Pa verujem da u tim od 800rsd smrde noge, cudilo bi me da ne smrde

  17. one od 5000 nisu ništa bolje od onih od 800, provereno
    glupa, premekana obuća

  18. Brate, kolko sam skapirao, kod žena je malo manje bitan taj fizički izgled. Recimo ja sam lep i zgodan, šarmantan i to sve, al neka riba ima drljavog momka i ne mož je odvojiš od njega.

    Dok kod nas muškaraca, recimo imaš zenu vrh ribu, ako ti se nabacuje neka prosečna, bez dileme ćeš da je odvališ od kurca.

    Ovo je manje više ono što je Pezos konstatovao..

  19. Pa ja nesto nisam primetio da zeni smrde noge kad nosi baletanke.

    Verujem da je isto ko sa patikama, kupis one kinesko-turske i noge smrde ko da si srao po njima. O ubodnosti da ne pricamo. Cipele isto, kukaju ljudi kao joj majko ceo dan sam u cipelama ubise me noge...pa legendo ako si vec ceo dan u cipelama kupi normalne a te cuvaj pa umesto cekica koristi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.