Od čega se najviše, najbrže i najlakše napijete?

1. od slave i moći.... od strašno mnogo para..... od retardirane zaljubljenosti.... a onda negdje na kraju i od alkohola.....:)

2. Haha, ja tek sad provalio da je otvarač teme zapravo hteo da izvuče informaciju od riba, kako što lakše da ih napije. Lukav plan!

3. Džin...nikada se ne napijem od njega u pravom smislu reči, ali budem neverovatno agresivan u nekom đavoljem fazonu. Nisam kao pijan, kordinacija pokreta super, a mozak samo smišlja pakosti.

Maksimalno ga izbegavam...

4. Dok sam pio sa namerom da se ošolujem, podmornice (vinjak i vops) su završavale posao tačno.
    Prvo pijanstvo je bilo od špricera, od tada ne mogu da ga omirišem (13 years and counting).
    Sad pijem manje: leti pivo i rakija, zimi crno vino i rakija.
    Mali savet: prošla i ova godina su bile odlične za vina, sad ih treba piti.

5. .nikada se ne napijem od njega u pravom smislu reči, ali budem neverovatno agresivan u nekom đavoljem fazonu. Nisam kao pijan, kordinacija pokreta super, a mozak samo smišlja pakosti.

Maksimalno ga izbegavam...

Vinjau.

6. Viski. Jednom. Davno. Uh. Sad više ne. Toliko.

7. Вотка и џин, то је сада ин.
    Хосе Куерво угашен обилном количином пива.

8. ju kad se setim jedno veče popiem 3 i po flaše domaće rakije i 4-5 piva....to pre izlaska, u izlasku nas troica uzmemo flašu viskija i to zalili svaki sa po 4 piva, posle uzeo svaki po litar crnog vina i kad smo to odradili svaki je do kraja pio pivo (oko 7 flaša 0,5) i duple votke isto tolko....koma, jedva sam otključo stan kad sam stigo kući, keva me pita kako bilo reko ne pitaj me ništa....

9. Jebote, ovo "jednom sam se razbio od Rubinštajna, sad mi muka kad ga pogledam su ekvivalent izjavi da si jednom polomio nogu i više nikad nećeš hodati. Koji kurac ljudi. Prvi sledeći izlazak, opet tučeš po tom alkoholu, čisto da pobediš strah i to je to.

10. @Petar Pan Pezo$
    Prijatelju, kako si ti ostao živ? Svaka čast na cugu.
    Ja sam jednom popio 2L crnog vina pa mi je sutradan komšija doneo cipele koje sam izuo ispred dvorišne kapije umesto na terasi.

11. Од љубави...
    лол.

12. enemyofthefreeworld

Од љубави...
    лол.

Хњој, мица.

13. Овде свако количину попијеног пића помножи са четри па онда напише.

14. Petar Pan Pezo$
    ju kad se setim jedno veče popiem 3 i po flaše domaće rakije i 4-5 piva....to pre izlaska, u izlasku nas troica uzmemo flašu viskija i to zalili svaki sa po 4 piva, posle uzeo svaki po litar crnog vina i kad smo to odradili svaki je do kraja pio pivo (oko 7 flaša 0,5) i duple votke isto tolko....koma, jedva sam otključo stan kad sam stigo kući, keva me pita kako bilo reko ne pitaj me ništa....

da, i onda je mrmot zamotao cokoladu. da si toliko popio bio bi mrtav. nego si te se ruke tresle pa si dosta prosuo.

15. Овде свако количину попијеног пића помножи са четри па онда напише.

Nije niko skontao poentu mog posta izgleda....baš sam to i ja hteo da kažem ovim što sam napisao

16. carski, majke mi, koje primanje :D

17. za kul likove na temi, samo da napomenem da je rijetko ko ovdje govorio o količinama. možda 5 ljudi od 4 strane postova. čitajte pa komentarišite.

18. Ја се најбоље напијем од воде. Ексирам чашу-две и миран сам неко време. А ови сокови, пива, вискији... то што више пијем, више ми се и тражи.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.