Da li bi ste oženili Romkinju ?

1. Seksističko rasistička zapravo.

2. Ima pristojnih i mirišljavih. Doduše samo u formi sapuna.

Хохохохохо!

3. Mora se spemovati trol nacizmom, inače tema neće postići željeni efekat!

4. KEBA CIGANIN NAJLJEPŠI!
    Elem, Kelt je sve rekao.

5. bušidov komentar zaključao forum.

6. жао ми за једну прелепу ганку што се удала за неког главатог шиштавца од 35 година
    ДАНИЈЕЛА ЗАШТО СИ ТО УРАДИЛА У 18 ЛЕТА!?!?

7. ДАНИЈЕЛА ЗАШТО СИ ТО УРАДИЛА У 18 ЛЕТА!?!?

Zato sto joj je vreme da postane baba u tim godinama, pa ono da ne zakasni :)

8. Lepo je rekao Hitler jednom prilikom:

Pola Vukajlijaša bi oženilo i gumenu lutku, a o živoj kopiji žene da ne pričamo.

9. Da li se mrtvoj ciganki pička, da ne kažem vagina, onda sporije ladi?

10. Ja ne znam nijedan takav brak, a odrastao sam u Vranju gde ima Cigana samo tako.

Ni Koštana se nije udala za Srbina na kraju, da se ne lažemo...a bila je riba samo tako. :-)

11. Da li se mrtvoj ciganki pička, da ne kažem vagina, onda sporije ladi?

Da, zapravo za ta 3 stepena sporije posle sve normalno.

12. Jel to neki prirodni odbrambeni mehanizam od nekrofila, da ne kažem jebača lešina? Jel neka ciganska verzija zagrobnog život ima određen period do kad se tijelo ne može obljubiti?

13. mojoj školskoj je majka bila Romkinja, školska bila vr pička, onako sve sa bronzanim tenom kakav se stiče samo u Nesebaru...

14. Samo ako ima zlatan zub.

15. Pa u sustini to je mehanizam privlacenja ne odbrane. Poznato je da sto je vagina toplija muskarcu treba manje vremena da dodje do vrhunca ako me razumes. E sad kao sto da cvet ne mirise pcele ga ne bi toliko saletale tako i mrtva ciganska picka, da je hladnija navala nekrofila bi bila puno slabija u celini.

16. Koji nemač pojma. Pa da je nekrofilima do toplote ne bi jebali mrtvo. Ja smatram da sam u pravu. Ja mislim da dok se ona oladi duša ode đe već ciganska duša ide poslije smrti ( Beč najvjerovatnije ).

17. Само бело или чисто црно, ништа између.

18. BeboP
    Само бело или чисто црно, ништа између.

pričam ovo godinama.

19. Само бело или чисто црно, ништа између.

Meni ono između najlepše. I kod pileta volim samo tamnije meso, ono kod bataka...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.