Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
brus,ja kad jedem piletinu to izgleda kao masakr,
ili bilo šta drugo,sve što nije čisto meso se meće na kraj tanjira,lolo.
И мени је оно између најлепше, ако се разумемо...
Pa i ja pričam samo o najčistijem mesu, da se razumemo :)
ne jem ovo :3
Verovatno se radi o stereotipnoj Romkinji. Takvu nikad, ikad, ikad. Mislim da bih radije u pijanom stanju kastrirao samog sebe nego sto bih ozenio stereotipnu Romkinju. I moja baba sa sela bi me obesila za jaja, tako da bih ostao kastriran cak i da je ozenim. Ako je normalna, to jest ako je ista kao normalna srpkinja samo sa crnom kozom-naravno.
Ih, bre Srno, ti još o klopi pričaš?
brus,ja sam mislila da pričamo o pilićima.
kad ono punjeni batak,lolo
Romkinje su nevine pre braka, to ste zaboravili??? Zamisli nevina, topla i prirodno talentovana. Pih što nisam pravo muško...
Nači znao sam da si muško, samo nisi pravo no se šminkaš i turaš čarape tamo pod majicu.
Може на пример нормално да се понаша и у неким тренуцима јој проради ганферска нарав и на пример истресе ти слину у тигањ или те пита дал имаш неки динар.
Немам благе везе шта одликује стереотипне ганфере.
Šta ću, zakleo sam se kao klinac da ću ceo život da se oblačim kao žena i da zajebavam naivčine... Mogu ti reći da je zabavno na momente...ali čarape stvarno smaraju, pogotovo što moram da ih perem da me ne bi provalili. Pssst o ovome! :)
Dobićeš bronzanu decu kako god da okreneš, jbg, imaju ubojitije gene :)
pa da budem gringo zet? jok.
a i ne volim to, mešanje rasa nazovi.
EDIT: mada ionako slavim Đurđevdan, tako da bi se osećala kao kod svoje kuće. Al DA MI NJENA FAMILIJA NE DOĐE NA SLAVU NIKAD!
Šakira je plava ciganka. Mislite o tome, što bi se ovde reklo...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BKRfDpLvAss
IDEMOOOOOOOOOO
Šakira je plava ciganka.
to ne postoji, lažu mediji. ko što ne postoje azijacke kosooke plavuše. genetika je čudo. ako se ofarbala, nije to to.
Pa, farba se al' koga još(normalnog :)) briga za boju dlake, kad se onako mrda...
eh, meni je bitna i boja dole, tj. ako ima mogućnosti za to:)
a jes da je mrda nenormalno, bem je.
Штета што су лепе само док су малолетне .. чим зађу у неке осамнаесте изгледају ко тетке ... скасане некако ...
rasista sam. ne.