Da li bi ste oženili Romkinju ?

1. rasista sam. ne.

+1

2. Zašto mislite da bi se Romkinja htjela udati za vas? Šta to nudite?

3. Zašto mislite da bi se Romkinja htjela udati za vas? Šta to nudite?

Па топлину породичног дома .. очинску љубав .. и тако то ...

4. dube imam staru limariju sa kuće, cijevi za vodu od olova i blok motora renoa 5. ja sam bogat čovjek za cigane.

5. kako ste politički korektni, romkinja :-). otkuda njima da svojataju ime "roma", kakve veze sa tim imenom ima jedno indijsko pleme običnih indijanaca?

6. HAHAHAHAAHAH...Ovo prozivanje fatala nikada nece dosaditi lolololo

7. Kažu da ako tresneš ciganku da ćeš imati 7 godine sreće, nisam siguran da isto važi i ako trsiš svaki dan (kako kome u braku, meni NE). Ako ne važi onda ne. Iskreno upoznao sam mnogo kul Roma, takođe mnogo retarda, cifre su ekvivalentne kad se u jednačinu ubace i ostale narodnosti u našoj državi, ALI ciganke mi se nisu svidele (naravno ne fizički jer volim rešije) jer su izgubljene u nekim svojim ideologijama nasleđenim iz vremena čerge a prenošenih s kauča na kauč putem telenovela. Velika većina njih je imalo teško detinjstvo pa su nepoverljive prema muškarcima i belce ne gledaju kao sebi dostojnima (opsan bag u glavi) pa po mom skromnom mišljenju su skotovi. Ne bih da uvredim nekog ali ovo je moje mišljenje i zasnovano je na empirijskim argumentima. Odrastao sam u sredini gde 1/4 stanovništva čine Romi.

8. Ja Rome samo na vašarima viđao dok nisam došao u Srbiju.

9. Fatal isto tako nudi i časove ruskog jezika.

lolololo bas sam hteo tako nesto da stavim :D saću da ti izlajkiram sve defke koje imaš :)

10. Prvo promenite naziv teme u ''Da li bih ste oženili romkinju''....nema potrebe da budemo ne pismeni ako pričamo o ne pismenim ciganima.

Meni je veći tabu to dal bih neka devojka da se zabavlja ili uda za ciganina!?
    Inače izbegavav cigane jer čak i oni koji imaju svoje stanove i kuće i nisu oni ulični džukci opet im nekako karakteristično smrdi garderoba. I generalno bih se gadio da jedem kod cigana u kući.

11. Meni je veći tabu to dal bih neka devojka da se zabavlja ili uda za ciganina!?
    Inače izbegavav cigane jer čak i oni koji imaju svoje stanove i kuće i nisu oni ulični džukci opet im nekako karakteristično smrdi garderoba. I generalno bih se gadio da jedem kod cigana u kući.

Ciganke su opasni kuvari to ti mogu reći.
    Ne volim kad neko bez ikakvog osnova tj. dokaza govori negativno o bilo čemu (odoh preglobalno). Moje mišljenje je: ako si poslušao karleušinu pesmu jebi joj mater na sva usta, ako nisi ko pisne govno stisne.

12. Suvise je to razlicito i u nasoj sredini bi izazvalo previse problema, tako da ne. A i bez toga ne bih. Gurbeti.

13. Gurbeti.

Mandovi. :)

14. Jedan decko iz mog sela ozenio ciganku (trudim se da ih zovem romi, ali mi je to jednostavno retardirano-sta je tu ponizavajuce jebemu sve, culi fensi rec pa oce sad tako da ih zovemo. To je isto kao sto ne kapiram zasto je ponizavajuce biti crnac-meni niakd ne bi smetalo da me gomila crnaca zebava da sam belac. Sigurno gresim, ali trenutno tako mislim, odlepio sam malko, jebem ti fiziku, koj ce mi kurac fizika u drustvon smeru???), i njegova keva se obesila, odatle mi inspiracija za ono sto sam napisao da bi me baba obesila za jaja u mom 1. postu na ovoj temi, sad sam se tek setio toga. U svakom slucaju, moja rodbina bi to mnogo tesko podnela, a ja bih mnogo tesko podneo njenu rodbinu. I njihovu kulturu. I njihov jezik i njihovu poeziju.

15. Zajebano je to. Davso ga ćo ćerti pomujarle bre! Ne, ne može da se napiše, ne znam kako se piše :)
    Cigani, pričam o ciganima tradicionalistima, ne bi razmatrali ovu temu. Zbog čega? Opterećeni su materijalnim ništa manje od jevreja (ovo nije iz iskustva ne poznajem ni jednog jevrejina) pa im je bitno da im se svaka ćerka uda "dobro". Ali isti ti su toliko duhovno gadljivi na materijalno da je to neopisivo. Oni pevaju o tome kako bi voleli da imaju ali veruju da to nije pravedno i ne umeju da uživaju u tome. Njihova muzika je klasika, njihova osećanja iskazana notom su nenadjebiva, ciganka koja ti materijalizuje osećanja će biti nešto što ćeš pamtiti celog života (e to znam iz iskustva).
    Neću više da spemujem na ovoj temi (ima toliko drugih za spemovanje :-)), ali degutantno mi je žigosanje i pljuvanje neke narodnosti. Realno, najbolje možeš da spoznaš svoju pa da budeš slobodan da pljuješ po njoj, što se na ovom sajtu u velikoj meri i radi, naravno ima raznih stavova pa dolazi do prepirki ali to je zdrava retorika, to poštujem.

16. http://tekstovi-pesama.com/g_img2/1/m/27178/mia-5.jpg Њу бих оженијо, и плодијо бих је јако иако има бангаво колено. ал је јако квалитетна ромска цава

17. Bože, koga li mrzi na rasnoj osnovi u Krupi na Vrbasu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.