Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. jebote ova tema ko onaj dokumentarac o šutki ko je šampion u čemu

Kako jebeno jak dokumentarac! AHAHAHAHAHAHAHAHA:)

http://www.youtube.com/watch?v=4HKuSAg4NH8

Nećete zažaliti, kolege.

2. Hvala profo... (nisam verovao da ću ovo reći van škole :D)...
    Bacio sam pogled na dokumentarac, moram večeras pogledati... :D

3. Ko je prvi jeb'o?

seljak veseljak

u sad kad beli pocne da pise
    pre 3 godine

4. Ja sam prvi mod koji je polupismen

5. Ko je prvi vukajlijas koji se samobanovao iz ћivota? tj kobejnovao ali za stvarno?

6. Кајзен кад је видео шта је направио.

7. Ko je prvi vukajlijas koji se samobanovao iz ћivota? tj kobejnovao ali za stvarno?

Pa pazi ovako: Canis Lupus je samom sebi pobrisao sve definicije, tako da je to bio prvi oblik samoubistva, (tada banovanje jos nije ni postojalo). Nesto kasnije, quajabaar je sebi izmenio sve definicije u neke nebuloze napisane nekim nemustim jezikom. Za to je razmodovan i samovoljno je otisao, (takodje pre uvodjenja bana kao takvog). Autor zvani dbqp je prvi izvrsio "teroristicki napad", cime je ocigledno samovoljno izvrsio kiki-riki.

8. Čuo sam da je taj canis lupus mnogo dobro pisao. Jel moguće pronaći na groblju neke njegove definicije i okačiti ih negde? Ako ima neki modulator kog ne mrzi.

9. Tada nije jos postojalo groblje. Tako da zvanicno nema tih definicija nigde. Ali, mislim da neko iz tog perioda ima negde sacuvane sve Canisove definicije.
    I to da je "mnogo dobro" je verovatno tacno, tako se stvarno i pricalo, ali moras da uzmes u obzir da tada nije bilo 1% od broja autora koji su danas nesto ostavili iza sebe. Meni se desilo sto puta da tako krenem da citam neke stare legende sajta, pa se mislim, "jebote, koji su ovo debilizmi, sta se tu meni uopste i svidjalo"??? U to vreme nije bilo zabranjeno reklamiranje, mogao si da vidis ko je napisao definiciju pre nego sto ocenis, a medjusobno lajkovanje je bilo norma. Ne kazem da je Djanis Kupus bio takav, ali ne znam, ja i dalje najvise gotivim one blickrig-hiperproduktivne slengase, tipa Abraxus i MOTIKA.

10. Тако сам и мислио :(

11. Hej, pa ne budi tuzan, nije sve izgubljeno... rekoh da ima neko to sve negde sacuvano. Ja ne znam ko je, ali ako na'vatas Surovog ili gospodzo-zgazis me, mislim da oni znaju ko zna ko ima. A onda sam oceni koliko su dobre :)

12. Trebalo bi neko da se registruje kao "Canis Lupus tribute" i da svakog dana objavljuje po jednu tačno u ponoć, ako već defke toliko vrede.

13. А какав терористички напад покуш'о онај, Вуче? Неко хаковање, а?

14. Slavica87 je prva azijatkinja na sajtu... Ili prva osoba koja je ispala kroz prozor peglajući zavese, sa sajta...

15. Цеца 73 је прва "екстрим натуралс" на сајту.

16. Mislim da je Jebač prvi koji liči na Darka Lazić, ili je i sam u stvari Darko, ne znam tačno slabo poznajem dečka ne mogu da procenim.

17. Ufff Ceco! :) Inače video sam ja te Lupusove, imaju na nekom sajtu, neko je to kačio i većina danas ne bi prošla moderaciju, bila bi obrisana, baš su jednostavne, neke keptn obvijus fazon, uostalom kao i većina drugih definicija koje su nastale kada i sajt. Valjda je za te standarde bilo dobro, ono čisto nabrajanje reči koje se koriste kao sleng uz prosto objašnjenje, što je verovatno tad i bila poenta sajta koji je jbg rečnik slenga. Danas odabrane definicije imaju 200-300 plusea i nešto lajkova, za razliku od reakcija koje odu 1500 u plus i lajkuju se 3K puta na fejsu... Ja stvarno to ne gledam i bzv mi je, ali se izgleda ljudi lože na te gifove, ja sam to prerastao pre 10 godina.

18. @Sreta-steta: nije hakovanje, nego tada jos nisu bili uvedeni unapredjeno regitrovanje i banovanje, pa je mogao da spemuje i pravi picvajz po sajtu dok se ne smori, a mi samo da idemo i brisemo za njime k'o da smo nedajboze neki komunalci.

19. Inače su moderatori ugledna gospoda, kravate mašnice i četke za wc šolju :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.