Prijava

jeste nekorpostovanje ali molim da ne budem banovan ili slicno sankcionisan.

Razmiljsao sam o ovome danas, poprilicno je interesantno. Recimo neki covek ne bude kusan uopste, bude mu dobro ceo zivot i skonca tako. Nije zgresio nista jer mu je ceo zivot bilo apsolutno dobro, jednostavno nije imao potrebe i kao takav zavrsi u raju. Apsolutni pobednik.

E sad zamislite coveka koji je otkrio sistem za pobedjivanje ruleta. Zivi nznm, negde u Brazilu. Jedan jedini covek koji koji uzima novac igrajuci rulet konstatno, iako drugi niko na svetu ne uzima osim njega.

Prema tome, zamislite da takav negde postoji sto uopste nije iskljuceno.

Jbg greh je relativan pojam. Greh je i samozadovoljavanje i gledanje pornića. Kapiram da ćeš otići u raj ako nisi nikog ubio i nisi bio smrad od čoveka čitav život.

đavole, možeš samo kurac da mi popušiš

Postoje različiti grehovi jbg.

Tipa "Greh njene majke" treba da bude greh nad grehovima, a opet veličaju ga, još pričaju serija s rekordnom gledanošću, ma daaaj.

Još sam živ, Gospode, i još orem među ženskim butinama. Još moje seme pali tuđe utrobe. Još će moji sinovi cvileti kad budu dolazili. To sam ja, Gospode, slepče, i šta mi možeš!

Jbg greh je relativan pojam.

a nije to poenta nego me nesto drugo kolje

Mislim da je greh i broj govana koje si pojeo u zivotu proporcionalan.

đavole, možeš samo kurac da mi popušiš

hahahhahahh

ЂАВО ЈЕ НОЋАС ОПЕТ У ГРАДУ
https://www.youtube.com/watch?v=yfQCSnvRuz0

U toj fazi pušač se obično preda. Zapali cigaretu i ludilo se povećava. U isto vreme ima neviđen osećaj otklanjanja žudnje sa cigaretom, i malo čudovište ipak na kraju dobija svoj fiks; sa druge strane ako je prošao duži period bez cigarete - ona ima užasan ukus i pušač ne može da shvati zašto on uopšte puši. To je razlog zbog koga pušač misli da nema volje. U stvari, nije reč o nedostatku volje; on je samo promenio način razmišljanja i doneo savršeno razumnu odluku u svetlu najnovije informacije. Kakva je korist da budete zdravi ako se osećate jadno? Koja je poenta da budete bogati ako se osećate jadno? Nikakva. Bolje je da živim kraće, ali da uživam, nego da živim duže i budem jadan