Бачје, једи говна! Цео дан сам био на сајту и ништа се не дешава да би ти касније отворио тему таман кад сам ја отиш'о да не могу да пишем на првој страни. :Ѕ Кад пре седам страна, људи, брате? :Д
Цар
А нешто ћемо постати тек кад будемо имали јаку државу. И тако у круг.
E kad smo već kod toga sčuo da će Milan Mladenović dobiti ulicu u Bgd? jednoga dana kada Bajaga dobije ulicu (a red bi bio da dobije baš bulevar) kupiću u njoj stan samo da bi mi u ličnoj karti pisalo Bajagina 442.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dal' je pokojna Božen imala leka za to?! :-(
Хахаха јух!
Sigurno. Božen je bila poznati prirodnjak, lekar i vidar.
Па не очекујем да све буде пефpектно. И нормално је да никад неће али када већ модератор жели да се зајебава самном, нека то буде граматички тачно.
Ја контам да треба да се отвори и тема "Зашто Срби мрзе Србе"
Отворимо тему ''Како се правилно пише ријечица Ј Е Л (')''
Па зато што су Срби. Логика.
Vasa Pelagić pisao knjige po njenim upustvima, sto posto je imala, jbg ode u večna lovišta a i meni će kroz koju godinu trebati njena nadri medicina.
Бачје, једи говна! Цео дан сам био на сајту и ништа се не дешава да би ти касније отворио тему таман кад сам ја отиш'о да не могу да пишем на првој страни. :Ѕ Кад пре седам страна, људи, брате? :Д
Зна Јебач на шта се људи ложе. Зна знање.
http://vukajlija.com/forum/teme/9305-jel-i-je-l
ЈА ЗНАМ
Па не очекујем да све буде пефpектно. И нормално је да никад неће али када већ модератор жели да се зајебава самном, нека то буде граматички тачно.
Evo učim gramatiku iz ovog tvog posta... :-)))
Зато што су будале. И зато више неће имати јаку државу. Бар не док не постану нешто.
http://vukajlija.com/forum/teme/9305-jel-i-je-l
То Његоше, мислим без увреде.
Свака част што си примјетио да сам погрешно написао "са мном" .
Šta da postanu? Hlad kruške je na vidiku.
ccc
Ne počinji rečenicu sa "i" i treba zapeta pre ali...
Куленце беше писао о овоме
А нешто ћемо постати тек кад будемо имали јаку државу. И тако у круг.
E kad smo već kod toga sčuo da će Milan Mladenović dobiti ulicu u Bgd? jednoga dana kada Bajaga dobije ulicu (a red bi bio da dobije baš bulevar) kupiću u njoj stan samo da bi mi u ličnoj karti pisalo Bajagina 442.