Зашто Cрвати мрве Xрбе?

1. Jooooj rekao ti da si ćelav!!1

Dal' je pokojna Božen imala leka za to?! :-(

2. Ово је сајт где су већина чланова Срби, очекујеш да заиста буде уређен како треба?

Хахаха јух!

3. Sigurno. Božen je bila poznati prirodnjak, lekar i vidar.

4. Па не очекујем да све буде пефpектно. И нормално је да никад неће али када већ модератор жели да се зајебава самном, нека то буде граматички тачно.

5. Ја контам да треба да се отвори и тема "Зашто Срби мрзе Србе"

6. Отворимо тему ''Како се правилно пише ријечица Ј Е Л (')''

Ја контам да треба да се отвори и тема "Зашто Срби мрзе Србе"

Па зато што су Срби. Логика.

7. Dal' je pokojna Božen imala leka za to?! :-(

Vasa Pelagić pisao knjige po njenim upustvima, sto posto je imala, jbg ode u večna lovišta a i meni će kroz koju godinu trebati njena nadri medicina.

8. Бачје, једи говна! Цео дан сам био на сајту и ништа се не дешава да би ти касније отворио тему таман кад сам ја отиш'о да не могу да пишем на првој страни. :Ѕ Кад пре седам страна, људи, брате? :Д

9. Зна Јебач на шта се људи ложе. Зна знање.

10. MultiChipmunkED

Па не очекујем да све буде пефpектно. И нормално је да никад неће али када већ модератор жели да се зајебава самном, нека то буде граматички тачно.

Evo učim gramatiku iz ovog tvog posta... :-)))

11. Ја контам да треба да се отвори и тема "Зашто Срби мрзе Србе"

Зато што су будале. И зато више неће имати јаку државу. Бар не док не постану нешто.

12. То Његоше, мислим без увреде.

13. Свака част што си примјетио да сам погрешно написао "са мном" .

14. Бар не док не постану нешто.

Šta da postanu? Hlad kruške je na vidiku.

15. Свака част што си примјетио да сам погрешно написао "са мном" .

пефpектно

ccc

И нормално је да никад неће али када већ модератор

Ne počinji rečenicu sa "i" i treba zapeta pre ali...

16. Šta da postanu? Hlad kruške je na vidiku.

Куленце беше писао о овоме

17. Цар

А нешто ћемо постати тек кад будемо имали јаку државу. И тако у круг.

18. И тако у круг.

E kad smo već kod toga sčuo da će Milan Mladenović dobiti ulicu u Bgd? jednoga dana kada Bajaga dobije ulicu (a red bi bio da dobije baš bulevar) kupiću u njoj stan samo da bi mi u ličnoj karti pisalo Bajagina 442.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.