Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Molim 25 deka štrukli s kiselim vrhnjem.
Па ваљда како и треба. Сирница!
Ma ne bre sirnicu...mislim na normalan i pravi burek sa sirom!
Ово.
И не каже се продавница него дучан.
Ja san zamrzija ćetnike kad su pivali bit će mesa, bit će mesa klati ćemo hrvate. Ta nismo mi hrana za ist. No dani mržnje su zanama, kaj ne, dragi moji istoćni susjedi? Sićam se lita devedestriće kasmo išli po kućama srpskog življa, haj ća, pa naletili na jednu prekrasnu ćetnićku obitelj di smo sikli slaninu, pili rakiješinu i kartali šaha. Tu san se dobro proveja i mislija sam da promjenim percipciju po pitanju ćetnika, al me krvni tlak potsjeti ko su mi prave prike, škvadra domobrani. Kase zapucalo podno Vukovara, puče mi udna tuljica sa nekom divojkom iz mog rodnog mista, pa sam pribega na drugi front di nije
bilo ćetnika, pa sam svo vrime provea na sunčaljki.
A ovako ste dobri, nemam primidbu.
Mislim da oni i ne jedu tu primitivnu balkansku hranu, ipak su oni "plijeme iranskog porjekla koje s pravom polaže zahtjev da se pridruži EU" (citat sa jednog HR foruma).
@MultiChipmunkED
Jel' ti jedeš burek ili jok? Ne razumem ti post uopšte, ko da si se prejeo/la bureka sa jabukama....
IMA JOŠ DOBRIH LJUDI I PRIJATELJA KOJI NE GLEDAJU DAL SI SRBIN ILI MUSLIMAN, NEGO JESI POŠTEN! PRIJATELJI, NAS JE SAD VIŠE! MI KOJI SE NE MRTIMO NEGO VOLIMO SAD TREBA DA POBIJEDIMO OVE ŠTO MRZE I NE VOLE!
СИРНИЦА. Ђе сада онај луди Деветар, када га човјек треба.
@MultiChipmunkED,
jak si mi ti Dalmoš sa ćirilicom na profilu.
Мислим да ипак рађе користе назив "перзијско".
Nemaš primedbu...a jel' imaš latinicu na profilu ili samo tu ćirilicu?
A i kod vas Sava hit bio, ne? :)
Е па ја не разумијем како неко може да буде модератор, а да и даље не зна да се " је л' " пише овако. И не, не једем буреке са јабукама, хехе.
Vrlo verovatno.
Pa vidim da ne jedeš burek...vidim...
Ми њима Саву чо'ека, они нама Северину. :))
Jooooj rekao ti da si ćelav!!1
A što čovika gledate po viri, etnićkom obilježju ili pak po ćirilici kojom se čovik koristi. Pa ćirilica je stvar opšte kulture.
NAPRID TORCIDA!
Ово је сајт где су већина чланова Срби, очекујеш да заиста буде уређен како треба?