Победа јебена

1. Ja bitju poznata a pic?

2. Svakako vas pratim sa jos 2acc he he

3. Nemojte kukati što vas banujemo kad se ponašate kao indijanci na stranici. Niko te nije terao da odaješ ime KBO-a... Mislim da ti je ova slika bespotrebna reklama, ja je nisam pravio, zato neka stoji.

4. "Luksdoc, Luksdoc Erotičar, Luks Učitelj, Luks., Lukѕ, #include "teferič.h", Lukѕ, Lukѕ, Lukѕ, Spomenko, Spomenko Bakin, Lukѕ, Lukѕ, Spomenko, Lukѕ, Lukѕ, Lukѕ, Lukѕ, Lukѕ, Lukѕ, Lukѕ, Gojkо, Lukѕ, Sexi Barbat"

5. Kelte, moraću te izdevetati štapom po ulici a dugo sam vremena to izbegavao :o(

6. Gde sam napisao da je to KBO? Brate....

7. #include "teferič.h" imam i ja stap, da znas

8. целт и лукс немојте се тући плс
    https://www.youtube.com/watch?v=54JzjWPplgk

9. Pomayitelji pls ne trasferišite poput lordova pisanja sa tarzanije da vas ne bih podojio kurcom ok? Dobri ste, ne uzdižite se pls, volim vas pusa.

10. Šomi, nemoj da sabotiramo kočnice i elektroniku u Stila, OK?

Ja fajt mene i kelta zamišljam ovako više:
    http://i.imgur.com/hwtWSz1.jpg

11. deky_aod
    Pomayitelji pls ne trasferišite poput lordova pisanja sa tarzanije da vas ne bih podojio kurcom ok? Dobri ste, ne uzdižite se pls, volim vas pusa.

eh...

12. a pyc odmah prvo pomislio da sam ja postavio,a nije jedini,nemojte mene cimati vise,kad vidite neki post na mene zadnjeg pomislite jer ja preretko ulazim tamo,od svega objavljenog moje je mozda 2 posto

13. Olle brt, uopste ja nisam pomislio na tb....
    Samo rokajte :D
    Vazdusni jastuci na nogama +++++++++++++++

14. Eh... brt realno

15. Edit: odbrajnuj me brt pls :)

16. Hahah OK ;o)
    .
    .
    .
    .
    .
    svidio skeč ;+)

17. kako hocete ali dekyaoda je jedan covek prebio batinom unos

18. Ne moyemo srditi se na tebe kad si nam česta ispiracija, boa noite dekiaod

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.