Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bljak, kol'ko masti!
sta bre bljak...kaze doca da je zdravo.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/424982/Dr-Radlovic-upozorava-Cokolada-je-nesto-najgore-za-decu
sad i mas' skupa,vise no podrigusa.
Sacam pržio jajo i slaninu i stavio malo kečapa, a preko slanine senfa.
Faktički sam napravio Galatasaraj na slanini! Koja gastronomska takoreći ironija. Šaljiva.
A sad mandžam palačinke spartizanom. Cipiripijevim.
Sanitarni, slažem se to za mast, uvek imam u frižideru jednu kanticu, donosi mi komšija sa sela..najviše volim kad mi ostane na dnu, pa ona moča što se staloži, ali ovi papci su masni od ulja...dugo se dinstao crni luk, tako mi izgleda.
najjaca je fora sto je mast skuplja nego ulje.pre je mast bila ulje za sirotinju.sada je nema,nema vise malih sitnih proizvodjaca zasvojepotrebe,pa usled nedostatka iste cene se dizu u nebesa.ovo vazi za gradove.
Moram da napišem kombinaciju koju mi je drugarica preporučila. Danas sam probala za brekfst i oduševila se (raw varijanta).
Kukuruz šećerac, zelena salata seckana (a ja dodala i senf, baksuz). Sve se pomeša i malo posoli, fantazija.
MAST HEV MAST!!!
Hasam leba, luka i čvaraka.
Пасуљ од пре 3-4 дана.
NAPOKON SAM DOBILA ČVARKE!
ЈЕЛИ БРЕ, ЈЕЛ ВИ СВАКИ ДАН РУЧАТЕ?!
п.с. Ручавање ми је некако педерска реч...
ПОДВАРКОА , ЈЕА
ЈА СКОРО СВАКИ ДАН
ПИШАЈ ПО СИРОТИЊИ
Spremijo piletinu s rižom i kikirikijem.
@n0where_96, nemoj se gaditi grau zbananama, nego prvo probaj, pa govori. Da si ikada bio gladan, kitom bi otvorio konzervu.
Лоло не гадим се ја, него ми то никако не иде заједно
Ondak probaj, i ja bijah skeptik onomad.
Supica: brokoli, karfiol, prokelj, pastrnak, mrkva, krompir, heljda, mazuran.
Prokelj se topi dodirom nepca, njam
meso.
Пре бих отварао ту келтову конзерву китом него јео ову бућкуриш супу летећег међедића. И који курац је мазуран?
Pseto, u pitanju je mažuran (ošišana latinica, grrr). Evo, ovako izgleda:
http://lh5.ggpht.com/_UxVNPQN_Lk8/S2Pk-f_AK5I/AAAAAAAAAIo/QQ492JuF6XY/%5BUNSET%5D.jpg?imgmax=800
Bemti krv, na ovoj slici ko ubuđana jareća slezina.