Шта данас ручавате?

1. ћевооопе у слооонни

2. Večeram šiš-ćevape u kajmaku i razblažujem ih vinom sa Hvara.

3. Данас постим па сам јео цео дан пребранац са ајваром <3

А јуче сам поцепо кило пршуте, пешес руских капа и ледену коцку уз незаобилазно Ваљевско. Страс боже.

4. Баталио сам одавно. Није ми до тога више.

5. Danas neke piletine sa makaronama, a za večeru me dočekali uštipci. Sreća, sreća, radost.

6. A danas zivim na grisinama. Moji otputovali, nista mi ne ostavise.

7. Krompir u rerni sa vrganjima i bijelim lukom.

8. најо се рокве и конпира ојој војој

9. Natako pile na limenku piva i peko u rerni. Da prste poližeš.

10. nadam se lignjama za rucak.da ne bude neka splacina od ribe,k'o da se neko ispeglo.lignje volim.malo da se satro zdravo tovim.kada se u uljcini ispeku,pa upiju po litre.prava stvar...

11. Ma kakva hrana iz mora, to majka nije dojila nit je kita napravila. Lignje, dagnje, rakovi, školjke i ostala nevladina ishrana-sikter.

12. To da, ali iz mora trošim samo ribu. Da sam baš gladan dva dana, sve bih jeo bez problema, ali ovako-neka, hvala.

13. Pileće bijelo, krompir i lisičarke na bijelom vinu. Ahhh...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.