Шта данас ручавате?

1. ћевооопе у слооонни

2. Večeram šiš-ćevape u kajmaku i razblažujem ih vinom sa Hvara.

3. Данас постим па сам јео цео дан пребранац са ајваром <3

А јуче сам поцепо кило пршуте, пешес руских капа и ледену коцку уз незаобилазно Ваљевско. Страс боже.

4. Баталио сам одавно. Није ми до тога више.

5. Danas neke piletine sa makaronama, a za večeru me dočekali uštipci. Sreća, sreća, radost.

6. A danas zivim na grisinama. Moji otputovali, nista mi ne ostavise.

7. Krompir u rerni sa vrganjima i bijelim lukom.

8. најо се рокве и конпира ојој војој

9. Natako pile na limenku piva i peko u rerni. Da prste poližeš.

10. nadam se lignjama za rucak.da ne bude neka splacina od ribe,k'o da se neko ispeglo.lignje volim.malo da se satro zdravo tovim.kada se u uljcini ispeku,pa upiju po litre.prava stvar...

11. Ma kakva hrana iz mora, to majka nije dojila nit je kita napravila. Lignje, dagnje, rakovi, školjke i ostala nevladina ishrana-sikter.

12. To da, ali iz mora trošim samo ribu. Da sam baš gladan dva dana, sve bih jeo bez problema, ali ovako-neka, hvala.

13. Pileće bijelo, krompir i lisičarke na bijelom vinu. Ahhh...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.