Шта данас ручавате?

1. danas ce biti nesto posno.ja dosao iz grada,nema nista posno,tacnije nema nista za klopu,pa sada kuvam krompu.pokusacu neku krompir salatu da spravim.

2. Посно. Али Цар има решење и за пост у виду алве.

3. KAKAV SI TI SRBIN KAD JEDES ALVU NA BADNJI DAN??!

4. @Yeahbatch:

Po stoti put vama Srbijancima moram reći da me vrijeđate. Ne postoji burek s jabukama, nego pita sa jabukama. Samo je pita sa mljevenim mesom burek, ostalo su pite. Dakle, sve su pite pitice, samo je burek pitac - alfa mužjak. I da se to više ne ponovi :-)

5. ША Е БИЛО??? ША МЕ ГЛЕДАШ???

6. Jope bi se on svađo sa mnom. A šta ti fali, samo se u govno ne gleda.

7. Nismo srbijanci već Srbi! Ej!
    Za doručak ajvar, za ručak podvarak ili prebranac (ko prvi ugrabi podvarak, drugom ostaje prebranac, inače oba jela izvađena iz zamrzivača) a za večeru riba (sardina, tunjevina šta ko voli)

8. Burek ću danas, mrsko mi je kuvat. Pomalo sam postio zadnja dva dana, računam da sam odužio.

9. govno s mlekom,mada ćale veli da mleka nema..

10. Nemate ideja, ič.
    Saće da dođe jedan član da vam objasni šta je fensi a šta ne....

11. Samo posno, samo posno. Beli suljpa, riblja corba, riba, itd.. A kada padne mrak. OMRSIS SE. Lepo moj deda kaze '' Kada padne mrak, jedi slobodno. Tada Bog ne vidi'' lololo
    Naravno, prase se pece, u dvoristu.

12. Ipak nisam burek. Bio kod roditelja na ručak: riblja čorba, prženi krap, ukljeve, girice i pastrmke, brodet od krapa, gravče na tavče i priganica sa medom i orasima. Ne mogu disat.

13. Večera nam je glavni dogadjaj jer su neki spavali, neki radili... Losos, spanać, integralni pirinač i salata od krompira.
    Mmmm..baš je bilo dobro.

14. Šta je jebena priganica?

15. http://vukajlija.com/priganica

tijesto prženo na ulju, kao mekika. pravi se u svim veličinama.

16. Samo bolje, na svoj nacin... Mmmm, mozda bi mogao za koji dan da ih jedem, sa kajmakom ili pavlakom...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.