Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
danas ce biti nesto posno.ja dosao iz grada,nema nista posno,tacnije nema nista za klopu,pa sada kuvam krompu.pokusacu neku krompir salatu da spravim.
Посно. Али Цар има решење и за пост у виду алве.
KAKAV SI TI SRBIN KAD JEDES ALVU NA BADNJI DAN??!
@Yeahbatch:
Po stoti put vama Srbijancima moram reći da me vrijeđate. Ne postoji burek s jabukama, nego pita sa jabukama. Samo je pita sa mljevenim mesom burek, ostalo su pite. Dakle, sve su pite pitice, samo je burek pitac - alfa mužjak. I da se to više ne ponovi :-)
ША Е БИЛО??? ША МЕ ГЛЕДАШ???
Jope bi se on svađo sa mnom. A šta ti fali, samo se u govno ne gleda.
Nismo srbijanci već Srbi! Ej!
Za doručak ajvar, za ručak podvarak ili prebranac (ko prvi ugrabi podvarak, drugom ostaje prebranac, inače oba jela izvađena iz zamrzivača) a za večeru riba (sardina, tunjevina šta ko voli)
Burek ću danas, mrsko mi je kuvat. Pomalo sam postio zadnja dva dana, računam da sam odužio.
govno s mlekom,mada ćale veli da mleka nema..
Nemate ideja, ič.
Saće da dođe jedan član da vam objasni šta je fensi a šta ne....
E baš neću.
Samo posno, samo posno. Beli suljpa, riblja corba, riba, itd.. A kada padne mrak. OMRSIS SE. Lepo moj deda kaze '' Kada padne mrak, jedi slobodno. Tada Bog ne vidi'' lololo
Naravno, prase se pece, u dvoristu.
Ipak nisam burek. Bio kod roditelja na ručak: riblja čorba, prženi krap, ukljeve, girice i pastrmke, brodet od krapa, gravče na tavče i priganica sa medom i orasima. Ne mogu disat.
Večera nam je glavni dogadjaj jer su neki spavali, neki radili... Losos, spanać, integralni pirinač i salata od krompira.
Mmmm..baš je bilo dobro.
Uh, mmmmmmmmm
Šta je jebena priganica?
http://vukajlija.com/priganica
tijesto prženo na ulju, kao mekika. pravi se u svim veličinama.
Uštipak?
tako nekako.
Samo bolje, na svoj nacin... Mmmm, mozda bi mogao za koji dan da ih jedem, sa kajmakom ili pavlakom...