Ko jede svinju u sate sitne, rizikuje da zove telefon hitne. Nisam živ...
Isto. Sinoć sam u 11 pojeo pola kile dobro zasoljene svinjetine, oko 1 mi se pilo pivo, komada dva, i čitavu noć se prevrćem k'o Karađorđe u grobu na dan gej parade. Jebem ti krme od čojeka.
Ovde postoje nekakvi kamiončići koji peču piliće i prodaju ih čas ovde čas tamo.
Sad sam prošao pored jednog takvog, mrtav gladan, piletina je iz njega zamirisala najlepše na svetu, a mene samo uhvatilo gađenje kad sam pomislio na jelo.
Isto. Sinoć sam u 11 pojeo pola kile dobro zasoljene svinjetine, oko 1 mi se pilo pivo, komada dva, i čitavu noć se prevrćem k'o Karađorđe u grobu na dan gej parade. Jebem ti krme od čojeka.
E, što su ti ljudi...bolje ženu da si prevrtao.
Prevrtao sam je pre tri dana, što po mom iskustvu implicira i da ne pomišljam da pokušavam u narednih 11. Two week rule lolo
Leti jednom, zimi malo ređe?
Jest bogami. E, to, zato se ja i uralski beskućnici najviše radujemo ljetu gospodnjem. Jednom, ali se broji i to.
Prasetinu, krmetinu ili svinjetinu. Od Badnje veceri jos.. Na nos izlazi.
ne znam
Pohovano pileće belo meso.
špagete
Ovde postoje nekakvi kamiončići koji peču piliće i prodaju ih čas ovde čas tamo.
Sad sam prošao pored jednog takvog, mrtav gladan, piletina je iz njega zamirisala najlepše na svetu, a mene samo uhvatilo gađenje kad sam pomislio na jelo.
Gladan sam a gadi mi se bilo kakva hrana.
E moj Kurde. Nesto se cudno sa tobom desava :)
Zaljubio se.
Ma to odavno, a sad sam se nekako zgadio samog sebe.
Nikada nisam bio ovoliko debeo. Nisam navikao na to da sam ovakav i muka mi je.
Ja sam gadan, a gladi mi se pile!
Šalim se, žimi, biće neka svinjetina.
lololo
Nikada nisam bio ovoliko debeo. Nisam navikao na to da sam ovakav i muka mi je.
Polako Kurde. Sve ce to narod pozlatiti ;)
http://www.sensesofcinema.com/wp-content/uploads/images/07/44/taxidermia.jpg
Мислиш повратити?
+1000
Preimenovati temu!
Pa da idem da kupim jedno i prepričam vam kakvog je ukusa i tako to?
mislim, ako vam se baš-baš jede...
Idi slikaj onu kućicu ako te nije blam :)
Kuruze i mlijeka.