Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Tristan avetinja hahaha
Makarone vrati nadimak molim te
Pls
Pls
@tristan avetinja (namerno malim slovima)
Imaginarne devojke ne jedu nista ;)
UuuUuuu
Danas šiš-ćevapi, kajmak i luk.
kukuruz secerac
U sve stavljam ren
Kako jebe kevu nozdrvama a uvek na slavama sedim kod posude sa renom joj jebem te zivote
preporuka za pastu
-maskarpone
-limun
-orasi ili lesnici izmrvljeno ne mora mnogo
-solidno bibera i soli
PRE LE PO
Danas sam nakon godinu dana uzeo nešto u jebenom mekdonolcu i podsetio se zašto u istom ne jedem više...
I dalje ti skupo?
xD
Eh prijatelju dragi, da mi je barem skupo :(
Pa podeli s nama šta ti je zasmetalo, nama uglavnom hrana bude ukusna, a lokali su čisti i grejanje radi odlično. :D
stavio pile u onu kesu za pecenje.i jos raznoraznog povrca.
stvarno dobro u onim kesama praviti pile.bude socnije.nikada mi nije palo na pamet da to kupim i pre neki dan maltene slucajno uzmem da probam.
Haha, pa ne jede se ta kesa sanitarni.
Seltik smajli.
jebi ga,kasno sada ;)
tipa slucajno.zazvonio mi fon kada sam bio medju rafovima di prodaju folije i sl.zastao i vidim kese za pecenje.
neki bi rekli sudbina.
https://s25.postimg.org/kngj580of/Marko_20161125_101849.jpg
Pomfrit na maslinovom ulju i bijelom luku
oseca li se maslinovo mnogo? prvi put vidim da se przi u njemu tako
imas u tiganju euro i po maslinovog, taman si mogao i kupiti pomfit :D