Шта данас ручавате?

1. Pilad i ribe su rasisti koliko sam mogao zaključiti sa ove teme

2. svaka cast

Od kad sam ga kupio samo u njega spremam, i palačinke bi tu peko kad bi moglo lolol. Skroz drugačiji ukus, prva liga. Još kad bi imo smederevca mogu zamislim kolko bi do jaja bilo. Nego mora na struju..

Čekam neki vašar da kupim neku dublju, da mogu svadbarski kupus da pravim

3. Za taj kupus i svadbu moras da pravis ne znam da l znas XD

4. Bohore ti to bedara što imena nisi mogo da mi se setiš pa me sad na svaki moj post uvažavaš?

5. Идем код друга послужицу очекујем рибљу чорбу и посне сарме. ;)

6. Сад сам ручавао белог меса много и кромпира и салатице било је окусно мммм поз за све

7. Mm zvuci bas ukusno :pp :)) voleo bih da smo zajedno uzivali u toj poslastici 3:)

8. Vialpando
    Сад сам ручавао белог меса много и кромпира и салатице било је окусно мммм поз за све

keva ti ima vjeste ruke bas

9. e, inače, dok sam sipao jogurt u šolju, provalim da je pauk unutra i slučajno ga zalijem jogurom, probao par puta da ubodem viljuškom unutra da ga nađem i izvadim bezuspešno i reko zajebi, popijem i pauka

tako da sam danas jeo i pauka :D

10. Ах обухвата ме енормна доза туга што раније нисам спознао твоју жељу за заједничким ручавањем Армине :'( Али добро наду каналишем на следећи пут поздрав топли за тебе у овим фригидним данима..

11. tako da sam danas jeo i pauka :D

Јадан паук :(

12. znam lika koji zna lika koji je pojeo pauka pa mu se zamrsila crijeva tako.

13. I sad je on kao spajdermen neki šta prdi mrežu

14. Сад ће да се породи паук у њему па ће да му излазе из уста константно страшна прича за плашљиву децу ово је :(

15. tako da sam danas jeo i pauka :D

Каквог је укуса? :Д

Иначе рибља чорба коју сам јео данас је била одлична.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.