Шта данас ручавате?

  1. losos ne mogu ocima da gledam ne znam koji da je kvalitet...i taj sirovi i dimljeni i kad se pece grozan mi je

    a jastozi su bolji od jagnjetine bukvalno

  2. Pa sve osim jastoga sam jeo spremljeno već, suši jeo u švicarakoj tako da verujem da je dobro spremljen al meni je ono govno.

    A jastoga sam jeo kod burazera u norveškoj, snajka ga spremala sama. Tako da ostaje mogućnost da gastabajterka navikla na kačamak nije umela da ga spremi.

  3. Ko ti je pravio suši u švajcarskoj, Daut Ljimaj iz Vučitrna?

  4. Thilmo
    Uvek sam hteo da probam kavijar, suši, jastoga i ta sranja koja su kao na glasu. I u sve sam se razočarao, čak i onaj puter od kikirikija je gomno a mislio sam da će biti vrhunski.

    Путер од кикирикија са кавијаром, сушијем и јастогом ја не знам ко ставља у исти квалитативни ниво хране.... Путер од кикирикија је исто говно као и милерам или маргарин онај за мазање обичан, само са додатком кикирикија, не знам буквално никог до сад да је стављао у исти кош кавијар и кикирики путер....

    Шкампи, јастог, генерално ти плодови мора су, макар мени, до јаја....

  5. Volim puter od kikirikija ali nazvati ga nekom hranom bogatih je smešno

  6. Rekao sam hranu koja je na glasu, taj puter od kikirikija je u svim američkim filmovima, baš sam mislio da je nešto posebno, a i nekako zvuči ukusno.

    Meni svideo se nije.

  7. Jes da mi blizu, al peglanu pirotski kobasicu nisam probao a i to mi je na spisku.

    Jeo li si je zap?

  8. Bugarine, jesi li jeo peglano bem te.

  9. Ej peglana je nesto najbolje na svetu kum mi je pirocanac pa se davim u tome redovno

  10. а безобразни су колико је скупо. јебена кобасица пресована шта.

  11. у ствари кењам мега је цим направити је

  12. Pa proces je zbog toga cepaju cenu

  13. Pa proces i tri vrste mesa

  14. Jebu se dok je peglaju i dok stoji ko but one žilave dalmatinske pršute na vazduhu pola godine ili koliko već a ne znam šta ide od mesa, svinja, konj?

  15. Magarac sigurno, ne znam ostale dve zivotinje.

  16. Thilmo
    Magarac sigurno, ne znam ostale dve zivotinje.

    Ocelot i krtica

  17. Dalmatinska prsuta je cista svinja, odnosno svinjski but. Samo imaju oni posebnu ishranu tih svinja, ukljucujuci nekakve suve vocke i sta vec i naravno ceo but ide da se susi odredjenu kilazu mora da ima i tako dalje, miseo specificno mora da bude sve se gleda. Ako ne mislis na to, onda to sto si jeo nije dalmatinska prsuta nego neki lokalni proizvod.

  18. Celtic, stvarno ide magarac u peglanu kobaju, to sam zapamtio.

    Sad cu da izguglam ostalo.

  19. Ej, neki restoran što je uzimao robu od nas a tu ručali ovi iz vlade kad dolaze na otvaranja fabrika za motanje kablova.

    Elem, ova gazdarica me uvek posebno zvala za Dačića kad dolazi, veprina uvek imao neke posebne zahteve, te ramstek da bude ovakav, pršute ovakve, al jednom me zvala jer je tražio pirotsku peglanu kobaju, reko odakle meni to ženo jbt. Xd

"Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora

Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su Metak i Vokabular na jednoj, i zabavnih Srbovanje i Kobaja Grande na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni “user-created content” (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!"

BiznisBlog | 26. decembar 2007.