Prijavi se i podrži autore glasanjem, komentarima i okušaj se u definisanju svakodnevnih izraza i pojmova.
Prijavom potvrđuješ slaganje sa uslovima korišćenja.
Aha, ok. Jbt tačno me sramota što sam pre voleo da provodim vreme na ovom sajtu kad vidim šta je sad prozivka.
Brate, nije u pitanju prozivka.
Lik je ladno izbacio sliku da pokaže da nema tanak vrat. Vrhunac debilizma, al to je reme pa ono.
Danas s ekipom s posla neki sač organizujemo
Pečemo tilma na ražnju
Volim kad sam pozvan na neko druženje.
Thilmo: Daj stavi patike i trenerku da vidimo
Ja izvoli
Thilmo: ahahaha kakav debil
Thilmo: brt imas tnak vrat
Reme: nemam brt, evo slika
Thilmo: hahaha kakav debil
THilmo: koristim ovu situaciju vise godina kako bih nekog prozivao da je glup, a ja pametan.
Pa naravno brate da ste glupi ispali, vi, džoplinka što su je na četu navukli da slika sise i maestro sa kitom.
Najveći fejlovi vukajlije rekao bih.
Daj neko te dzoplinkine sise na pvt ja ne znam za to
E jbg, da l ih neko nije video jbt.
Baš velike sa velikim bradajama.
Pa jesmo, imam i dan danas posledice.
Zamesio tortilje sa maslinovim uljem, bosiljkom i origanom, iseckao od plećke na trake i kockice, začinio ih sa po malo belog luka, karijem, alevom i vegetom, posle ih ispržim u dubokoj masti, budu k'o sa girosa. Premažem tortilje pavlakom, nabacam kolutove paradajza, kupus salaticu, malo krastavca i meso. That's for today
Ubacim i po dva jaja na oko. Bude baš sočno i ukusno. A i kalorično
Je l vam liči kao da jede rasnijevo govno
https://www.facebook.com/826367967432699/posts/3378033922266078/
Ovu treba prebiti na mrtvo ime zbog ove cigansture u cilmadinovom linku
Rasni sa rasnima, govna sa govnima, sta je problem, nema mesanja
Ramen
nemaR
amen
Bila sprdnja na nekoj temi pa kao Vukajlija oktagon, i ko bi pobedio u tučama, i sad neko bio u fazonu, reme daj fotku da procenimo, Tilmo između dva posta ubacio kao neku prozivku za tanak vrat, i ja okačio fotku, a tilmić istripovao da ga je on nekoga isprovocirao ili šta već. Debilno.
Prozivka na nivou kao da ti pezos kaže da ti smrdi kurac.