Шта данас ручавате?

1. ДАНАС СЕ ПОСТИ БОГ ВАС ЈЕБО

2. Nisam ni ja divljak.

Јес ти јевреј ил Чампијев буразер него се само онако из зајебанције свађате, а?

3. što se posti?
    prije nego što smo primili hrišćanstvo, niko postio nije

4. Razna riba, kavijar

E, jedino mi ovo ponekad nedostaje :)

5. Ja više volim posnu sarmu od ove obične. Razna riba, kavijar, riža, ma vrh!

Fujto!

6. ДАНАС СЕ ПОСТИ БОГ ВАС ЈЕБО

A i ne psuje se, bogohulniče.
    Odlučio sam da probam sutra stari američki redneck recept, pitu od oposuma, ali pošto nema oposuma, biće dobar i jazavac. Ujak mi je lovac, taman je ulovio jednog, oderemo ga i uredimo, ubacimo u neki pun alkohola, sirćeta i mirisnih trava pac da odstoji preko noći, da omekša meso i da ubije parazite u mišićima ako ima, a onda sledi kuvanje i odvajanje mesa od kostiju, zatim mlevenje i mešanje sa sitno seckanim ovčijim iznutricama, uz dodatak klekovih bobica i viskija. Smesa se rasporedi među listove domaćeg umešenog testa, stavi u okruglu tavu, prelije se sirupom od javora i onda u rernu na 200 stepeni jedno sat vremena. Prste da poližeš (kažu Ameri, ja ne znam). Samo me brine da neće biti istog ukusa, jer ono je oposum, a ovo ipak jazavac.

7. Јес ти јевреј ил Чампијев буразер него се само онако из зајебанције свађате, а?

Nisam jevrej, nisam ni Čampijev burazer. Ja sam pravoslavac, on je balija.

8. Ček, što se posti danas?

9. http://www.dodaj.rs/f/W/dc/4se5zx54/1/kung-pao.jpg

Evo, npr. ovo često pravim- povrće sa soja sosom (moja bolja polovina jede s mesom, a sin i ja bRez).
    Zovemo to jelo kung pao bez piletine :)

10. Па што не постиш, јебо те цуко?

11. kung pao bez piletine :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Дрогирана Веверица
    Па што не постиш, јебо те цуко?

Na dijeti sam :)

12. Ček, što se posti danas?

Крстовдан.

Na dijeti sam :)

Најбољи изговор за избегавање поста који сам до сад чуо. :)

13. Gogo, ak' voliš ljuto, javi da ti proslijedim jedan čili recept, vegeterijanski :D

14. Prosledi, Vidrice, ja sam jednim delom Piroćanka-volim ljuto samo tako! :)

15. Ма зајебавам се, Валдемаре. Прекрстио сам се и реко "О-ПРО-СТИ БО-ЖЕ" пре него што сам опсовао.

16. Ma kakav bre Krstovdan sad? Zar to nije 27. septembra?

17. Има два комада Чаке. Тај у септембру и овај сад.

18. Zimski Krstovdan, pred Bogojavljenje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.