Шта данас ручавате?

1. Крчка се суљпа. Моје кулинарско искуство ми говори да ће бити готов за неких сат и по времена. Има једно десет кила, растурићемо се.

2. Šnicle i neki mesnati rolati s jajima

3. mesnati rolati s jajima

To je dojajno :) Ali ozb. Cini mi se da u to ide hleb, jaja, belo meso, luk, itd.
    Sve u svemu, ukusno..

Danas pohovano meso od SVINJE! I krompir u Lerni :)

4. Danas sam iskomado pileće bijelo na kockice, skuvao krompir, začinijo piletinu - ovim redom: aleva, bosiljak, biber - i pržio u woku na puuuno ulja (ne smije ići gicina mast), dodao isjeckanu glavušu luka i onaj zgnječen kuvan krompir u wok i kratko spržio na jebeno jakoj vatri. Ukusno, al sam sve isprepoždero, pa vam ne merem dočarati sliku ovog hasa. Takođe, ovo je način da iskoristite preostali pire krompir ako ga niste skroz izjeli za ručak, jer je zabluda gospode koji nikad nisu gladovali da se krompir ne smije podgrijavati.

5. Zvuci ukusno :)
    Ja cu sutra da pravim piletinu sa susamom i soja sosom :)

6. slaba zaprška.

Jeste. Vidi se.

Kako pravis zaprsku? Postoji vise nacina. Jbg. Ja uvek grunem vise Aleve. Dobije na boji dosta, i na ukusu.

7. Nikako. Isto tako i kotlic kad kuvam. Grunem dve kesice unutra, sigurno. Bude dobro, strasno. Isto mi dodje kada kuvam kotlic i pasulj. Sto se duze kuva, bude bolje. Ali volim da zaljutim. Uhh. To pogotovo!

8. amateri..
    tu količinu aleve prepolovite i dodajte čili u prahu umjesto nje, pa ć'te vidjet' šta je pasulj :D

9. Нисам имао више од једне супене кашике, зато ми је испао овако блед. НИСАМ ХТЕО ЈБГ
    Иначе је фино кремаст и одличног укуса. ^.^

10. Napravio gotovu faširanu šniclu sa boranijom. Govno neviđeno, al' bar nisam gladan.

11. amateri..
    tu količinu aleve prepolovite i dodajte čili u prahu umjesto nje

Da li si svesna sta pričaš? :D
    Čili da zameni Alevu? Daj bre. :) Bez Aleve nema ništa. I još kad posle gruneš 2-3 sušene ljute paprike, juuu. Ne feferonke, nego baš papriku. Ju.

http://www.vojvodinaonline.com/slike/db_img/ZLATNI_KOTLIC_NOVO_MILOSEVO_ZLATNIKOTLIC-NMILOSEVO.jpg Idi bre.. :)

http://www.banjalukain.com/media/pictures/2011/03/18/debda4024abb4670e63ad596e7d32d68.jpg

YeahBatch

Koje si mesište stavljao unutima? :)

12. govorila sam o trenutnoj situaciji
    znajući njega, lakše mu je otići do prodavnice da kupi čili, nego da se njaka do pijace i traži odgovarajuće paprike

13. gulasi paprikasi sa vise krompe,da se raskuva,da bude gusce.da nekom ne padne na pamet da predlozi zaprsku ili neku slicnu glupost.inace,aleva je strejt,cili je gej!

14. ti si gej
    čili je bog i batina, u svakom agregatnom stanju

15. jesam i ponosim se tim.opet ne menja cinjenicu da je cili gej.aleva mu izvrsi maltret cim ga vidi.kulturoloski sok kada neko stavlja cili mesto aleve.aj ti u evropsku uniju,pa tamo budi urban i te fore.

16. jebo te šešelj, e
    pa kad su ljudi pičke, pa ne mogu podnijeti dovoljno ljuto
    ljuta aleva je osrednje ljuta kakvih vrsta čilija ima, al ti to nikad nećeš saznati

17. Прогуто ми пост малопре, немојте се чудити ако изађе опет да сам ставио кобају и неку фину прошарану сланину.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.