vojvoda seselj.
ne mogu ni neke zene podnijeti dovoljno kruto,pa nikom nista.
neki ljudi vole ljutu hranu i da se oseti ukus pored te ljutine i da sutra ne seru zilete,a neki se samo kurce i jedu bezukusno ljuto sranje.
izvini, roko sifredi, nisam te prepoznala
pa, da si pravi ljutojed, znao bi da što više ljutog jedeš, više se čulo ukusa prilagođava, kao i organi za varenje
ali, kao što već rekoh, nikad to nećeš saznati, jer si alevaš
opet ne menja cinjenicu da je cili gej.aleva mu izvrsi maltret cim ga vidi.kulturoloski sok kada neko stavlja cili mesto aleve.aj ti u evropsku uniju,pa tamo budi urban i te fore.
!
Uglavno. Danas je bio gulaš s pilećim mesom. Dosta lovorovog lista, i bibera u zrnu. To obavezno!
roko?amater...
po toj tvojoj teoriji bi se ljudi vremenom mogli navici i da jedu kamenja.
a mos i biti alkoholicar.vremenom 5 piva preraste u 10 10 u pola flase rakije...
nikada necu saznati ni kako je biti hrvat,pa ne placem zbog toga.
totalno, biti hrvat i uživati u hrani su sinonimi, prosvijetljena sam
a vi još morate porasti da biste otkrili čari eksperimentisanja, ali, ne brinem se, sve to dođe na svoje
treba tebi nesto drugo da bi bila prosvijetljena.
od dobrog probaj da naprvis sranje,pa se istripuj da je to jako dobro jer si u manjini i onda si poseban.
ma pravi ljutojedi znaju šta valja, ne brinem se ja :D
doduše, skoro sam probala neku domaću kisačku ljutu papriku, bar 10 puta je jača od ovih kupovnih, ne znam šta je ono.
edit: ja ovsene pahuljice. isfrustrirana sam.
edit2: čvore,jedva čekam da počneš da jedeš čili, pa da shvatiš da sam bila u pravu, al dobro, strpljiva sam ja. :p
Ja npr kada kuvam kotilić idem ovako.
Stavim luka, dosta. Kažu koliko mesa, toliko luka. Ja stavim malo više.
OndaK sipam vode, čisto da prekrije lukac. Kada ukuva, sipam još vode, dodam mesa.
Od mesa stavljam svinjetinu, piletinu, zečetinu ( naravno divljač mora da bude u nekoj marinadi, da bi se izvukao miris)
I posle toga, odma grunem sve začine.
Biber u zrnu, vegetu, alevu - slatku :) , lovorov list i na kraju ubacujem papriku. Imam neku domaću, s konca. Sušenu. Ubija SUNCETIJEBEM. I posle dodam još malo aleve, čisto zbog boje. I dolivam vode. I kuvam tako 4-5 sati, i obavezno se za to vreme napijem, i svakih pet minuta probavam kotilić, da vidim kakav je :)
Pošto obično kuvam za više ljudi, što se više kuva, ljudi više ogladne. Tako da ako ispadne malo lošiji, neće niko zameriti. :)
edit2: čvore,jedva čekam da počneš da jedeš čili, pa da shvatiš da sam bila u pravu, al dobro, strpljiva sam ja. :p
zajebavam se ja malo gari ;)
ne mogu ja uopste da jedem ljuto.
jos kao klinac sam poceo da gutam ljuto ko nezdrav.onda sam probao i onaj sok od paprika ili marinadu,statijaznam kako se zove.onda sam tako to gotivio da cirkam.jednom sam u jednom danu,mislim da je bilo pre 4 godine pojeo celu teglu feferonki.ona od 2-3 litre.gutao sam ih kao cips.posle toga sam 2 dana kenjao zilete.od tada vise ne.uopste.jebi ga,bio sam alav.i onaj sok od paprika je banja.kada pomislim,vise pljuvacke lucim.
vojvoda seselj.
ne mogu ni neke zene podnijeti dovoljno kruto,pa nikom nista.
neki ljudi vole ljutu hranu i da se oseti ukus pored te ljutine i da sutra ne seru zilete,a neki se samo kurce i jedu bezukusno ljuto sranje.
izvini, roko sifredi, nisam te prepoznala
pa, da si pravi ljutojed, znao bi da što više ljutog jedeš, više se čulo ukusa prilagođava, kao i organi za varenje
ali, kao što već rekoh, nikad to nećeš saznati, jer si alevaš
!
Uglavno. Danas je bio gulaš s pilećim mesom. Dosta lovorovog lista, i bibera u zrnu. To obavezno!
roko?amater...
po toj tvojoj teoriji bi se ljudi vremenom mogli navici i da jedu kamenja.
a mos i biti alkoholicar.vremenom 5 piva preraste u 10 10 u pola flase rakije...
nikada necu saznati ni kako je biti hrvat,pa ne placem zbog toga.
totalno, biti hrvat i uživati u hrani su sinonimi, prosvijetljena sam
a vi još morate porasti da biste otkrili čari eksperimentisanja, ali, ne brinem se, sve to dođe na svoje
A da jednostavno pišemo o tome šta smo ručavali danas? :)
može i to! :D
treba tebi nesto drugo da bi bila prosvijetljena.
od dobrog probaj da naprvis sranje,pa se istripuj da je to jako dobro jer si u manjini i onda si poseban.
ili što vidra reče, staviti čili. ja koristim ljutu alevu u nedostatku čilija, generalno volim ljutu i dobro začinjenu hranu.
dobro de,malo se moramo peckati.bilo bi monotono. ;)
ja sam jeo krompir pecen u rerni,pred kraj sam naguro slanindze.
banja.leci sidu.
ma pravi ljutojedi znaju šta valja, ne brinem se ja :D
doduše, skoro sam probala neku domaću kisačku ljutu papriku, bar 10 puta je jača od ovih kupovnih, ne znam šta je ono.
edit: ja ovsene pahuljice. isfrustrirana sam.
Ja npr kada kuvam kotilić idem ovako.
Stavim luka, dosta. Kažu koliko mesa, toliko luka. Ja stavim malo više.
OndaK sipam vode, čisto da prekrije lukac. Kada ukuva, sipam još vode, dodam mesa.
Od mesa stavljam svinjetinu, piletinu, zečetinu ( naravno divljač mora da bude u nekoj marinadi, da bi se izvukao miris)
I posle toga, odma grunem sve začine.
Biber u zrnu, vegetu, alevu - slatku :) , lovorov list i na kraju ubacujem papriku. Imam neku domaću, s konca. Sušenu. Ubija SUNCETIJEBEM. I posle dodam još malo aleve, čisto zbog boje. I dolivam vode. I kuvam tako 4-5 sati, i obavezno se za to vreme napijem, i svakih pet minuta probavam kotilić, da vidim kakav je :)
Pošto obično kuvam za više ljudi, što se više kuva, ljudi više ogladne. Tako da ako ispadne malo lošiji, neće niko zameriti. :)
zajebavam se ja malo gari ;)
ne mogu ja uopste da jedem ljuto.
jos kao klinac sam poceo da gutam ljuto ko nezdrav.onda sam probao i onaj sok od paprika ili marinadu,statijaznam kako se zove.onda sam tako to gotivio da cirkam.jednom sam u jednom danu,mislim da je bilo pre 4 godine pojeo celu teglu feferonki.ona od 2-3 litre.gutao sam ih kao cips.posle toga sam 2 dana kenjao zilete.od tada vise ne.uopste.jebi ga,bio sam alav.i onaj sok od paprika je banja.kada pomislim,vise pljuvacke lucim.
Lololo :D
zahvalan sam ti za ove stvariii
u suštini si ti dobar garii
'ladno me podsjeti na tu pjesmu!
http://www.youtube.com/watch?v=PgBN8_1t_Qc
Paštetu jetrenu na leba i jogurt...
Ako te neko bude diro. ti samo meni to prijavi ;)
inace,juce je bio neki zekan paprikas.nista posebno.em sto ne volim to,em sto ima pun kurac kostiju.
Bogatooooooo :)
ja danas imao neke ćureće pljeskavičice punjene sirom