Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bogat mi je sendvič (kulen, suvi vrat, slanina, kečap, pavlaka i kari), ali smorili su me više, a ne mogu kuvano nositi na posao.
Zmaju, šta da ti kažem- "prokazana" sam ovde, na mojoj miloj Vuki jer sam travožder!
Al' da je ukusno-otkida! :) Šteta što nikad nećete probati moje kulinarije :)
(Sad vi treba da kažete "Neka, fala, nije šteta"!) :D
Skuvaš meso, pileće, iscepkaš ga u sendvič zajedno sa povrćem i pavlakom i eto ti zdrav ručak za poneti. :)
Ja bih voleo da probam te travarije, malo za promenu.
Gogo, ja bih da probam, deluje prilično primamljivo :)
Vučice, i to je isto sendvič, jbg. :)
Al bogat!
kako bih vas tukla što se žalite, sendvič najbolja hrana ikad :D
Pa šta, em je kuvano em je sendvič. Ti reče da ne možeš kuvano nositi na pos'o, eto ti rešenje. Ali možeš da, umesto u beli hleb, ubaciš u ražani i poneseš bananu.
Neka, fala.
I nisi ti travožder, ti si sojožder :D
bolje travo, nego ovsožder! D:
Meni je sada stigla poruka sledeće sadržine:
"Vreme teče
život je kratak,
pile se peče
tebi će batak."
Hitam s posla čim prije :)
Dodala sam: plavi (ljubičasti luk), rendanu šargarepu;
upržila, dodala grašak iz konzerve(bila gladna ko pas),
iseckala beli luk, suvi vlašac,
dodala kap-dve vorčester sosa,
mirođiju i laneno seme, malo malo blitve (smrznuta, pa se drobi),
stavila u varivo jedan soja burger, koji se sjedinio sa povrćem.
Nisam pravila zapršku, razmutila sam kafenu kašičicu integralnog brašna sa vodom i usula u jelo da se maaalo zgusne.
Posle u tanjiru to pomešaš sa pavlakom :)
Pod kuvano podrazumevam pasuljčinu, gulaš, paprikaš, sarmu, podvarak, a ne komadiće piletine, povrćke i bananu. :)
Ja danas klopam paprikaš sas mesom.
Nisam, baš jako retko jedem soju, skoro nikad.Poslednji put sam je jela pred sv. Nikolu! :)
Koristim samo soja sos! :)
život je kratak,
pile se peče
tebi će batak."
Ćopić?
I ja jedem.
Integralna riža sa karfiolom, keljom i svim tim čvornatim 'zdravim' govnima pa ozgor tunjevina pa sve to u paradajz sosa pa sve to skupa izmješaš i VOILA dobiješ nešto budibogsnama al je zdravo. I ukusno.
I ogladniš posle pola sata. :)
Ma jok, ovo te drži bar 2-3 sata.
Pa o tome ti pricam :)
Ubile me slave, nova godina, bozic i ispitni rok. 6 kila sam nagruvao. Sad samo treba do lepog vremena njih da svucem, a onda kad sednem na bajs, ni 55 onih hamburgera me ne moze ugojiti koliko cu da verglam :D