Шта данас ручавате?

1. da..ali da sam napisala 21 kn...ne znam kooliko bi imali pojma koliko to košta...ovako u eur zvuči univerzalnije :))

2. 300 dinara, nije skupo čak ni za seoske uslove, kontam da bi u BG koštalo barem duplo...

3. Mi spremili pileći gulaš, pire krompir i dinstanu pileću džigericu, za desert lenja pita s višnjama i belo grožđe (ko šta voli), a za večeru deca jedu šta hoće, a ja ovsene pahuljice u jogurtu... silaža...

4. Pola pileta - 2.5 marke,
    kila krompira pekarskog 70 pfeninga.

Ručak za 3,20

1.6€

Welcome to the Republic of Srpska.

5. jebiga Skočko, vi ste za nas Zapad...

EDIT: a velika porcija ćevapa šes' maraka :)

6. U Doboju je svugdje 3.5 marke, i to kakvi ćevapi.

7. Bruce
    jebiga Skočko, vi ste za nas Zapad...

A za nas Duty free :))

8. Pih, kamo sreće da smo i mi ratovali pa da ništa nije skupo...

9. Ko vam je kriv, bolje da ste ratovali nego što ste nam embarga i sankcije uvodili :)

10. Heh, vidiš kako smo bili glupavi :)

11. Za doručak ništa, za ručak punjene paprike, a za večeru punjene paprike jer su ostale od ručka!

12. 300 dinara, nije skupo čak ni za seoske uslove, kontam da bi u BG koštalo barem duplo...

Pa ono, ne baš duplo. Jeftin je krompir i pola pileta je...šta znam....možda petsto kinti. Mada za 500 kinti možeš da kokneš pojačanu pljeku i pomfrit u Duff-u i da se usereš od klope.

13. За 500 кинти две порције цреваца "Код Прике". И још Прика нема с ким да пије преко дана док људи раде па части шприцер. Јебо га "банатски ризлинг" не могу да га навучем на смедеревку "тиквеш"...

14. ja bi mu dao 500 kinti da ne moram jesti crevca :)

15. Ja ću samo da čitam vaše postove :)

16. Kakvi ste vi bogataši

17. Došao kući gladan ko vuk, izvadio suvi gronik, narezao na sitne komade i u tiganju pustio da požuti da bude hrskavo. 3 jaja u vidu kajgane razlio u to a pored sir i crni luk! Menjao bih ovo za kilo roštilja.

18. ja bi mu dao 500 kinti da ne moram jesti crevca :)

Сереш?

19. Pasulj od juče jer sam siromašan

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.